Σάμος: 3 τσιγγάνες χτύπησαν και λήστεψαν 66χρονη- Πάλεψε μαζί τους όταν τις βρήκε στο σπίτι

Άγρια χτυπήματα δέχθηκε μια 66χρονη γυναίκα στο Καρλόβασι της Σάμου, όταν προσπάθησε να εμποδίσει τα μέλη μιας «θηλυκής» συμμορίας τσιγγάνων να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο είχε στην κατοικία της! Πάντως, δυο από τις τρεις δράστιδες δεν κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι τρεις τσιγγάνες παραβίασαν την είσοδο του σπιτιού την ώρα που η ιδιοκτήτρια δεν βρισκόταν μέσα και, αφού έκαναν όλα τα δωμάτια άνω- κάτω, ανακάλυψαν τα αξίας 3.000 ευρώ κοσμήματά της. Τη στιγμή που ήταν έτοιμες να φύγουν, έφτασε η 66χρονη και πάλεψε μαζί τους προσπαθώντας να πάρει πίσω τα πολύτιμα είδη. Όμως, εκείνες την χτύπησαν και την έσπρωξαν βίαια, κατορθώνοντας να το βάλουν στα πόδια.

 

Το θύμα ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου εξιχνίασαν μέσα σε λίγες ώρες τη ληστεία μαζί με συναδέλφους τους της Ασφαλείας και συνέλαβαν δυο από τις τσιγγάνες ηλικίας 52 και 42 χρόνων. Η πρώτη, μάλιστα, αναγνωρίστηκε από την 66χρονη ως αυτή που της επιτέθηκε. Οι δυο γυναίκες ανακρίνονται για άλλες διαρρήξεις και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος. Η συνεργός τους, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, αναζητείται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ