Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το πτώμα σε διαμέρισμα της Καλλιθέας: Βρισκόταν στον καταψύκτη για 1 χρόνο & ήταν δεμένο χειροπόδαρα

Σε λίγη ώρα αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με το αν ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.

 

Το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα ανήκει σε 65χρονο Έλληνα, ο αδερφός του οποίου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία πριν από περίπου έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο διαμέρισμα του 65χρονου διέμενε μια μεσήλικη οικιακή βοηθός από την Βουλγαρία και η οποία έχει επιστρέψει στη χώρα της μαζί με το παιδί της. Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της.

Ο δικαστικός επιμελητής βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ