Βίντεο: Να πως ανατινάχτηκε η 26χρονη πρώτη καμικάζι στο Σεν Ντενί

Δραματικές σκηνές από τις τελευταίες στιγμές της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην ιστορία της Ευρώπης δείχνει βίντεο που παρουσίασε η Dailymail

 

"Βοηθήστε με" φώναξε η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen για για να κάνει τους αστυνομικούς να πλησιάσουν στο διαμέρισμα κρησφύγετο των τζιχαντιστών στο Saint Denis.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης έχει μόλις ξεκινήσει η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής RAID στο Saint Denis. Ομάδες πάνοπλων ανδρών κυκλώνουν το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε ένα μικρό στενό και στο ισόγειο έχει ένα δημοτικό σχολείο. Από το παράθυρο, οι δράστες απαντούν. Η ανταλλαγή πυροβολισμών είναι καταιγιστική, ενώ μια ομάδα αστυνομικών μπαίνει στο κτίριο. Μέχρι που από το παράθυρο βγαίνει μια λάμψη! 

Είναι η στιγμή που η 26χρονη ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ πυροδότησε τα εκρηκτικά και ανατινάχθηκε. Το συγκλονιστικό απόσπασμα έφτασε στα χέρια του ABC, το οποίο και το μεταδίδει μια μέρα αφού οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι στην επιδρομή αυτή σκοτώθηκε και ο 27χρονος Αμπαούντ, ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" των επιθέσεων στο Παρίσι.

Λέγεται πως ήταν η νεαρή γυναίκα αγαπούσε περισσότερο τσιγάρο και το αλκοόλ και όχι τόσο το Ισλάμ. Ο αδερφός της, Youssouf Ait Boulahcen, είπε πως δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τη θρησκεία, ποτέ δεν είχε διαβάσει το Κοράνι και άρχισε να φοράει τη μαντήλα μόλις πριν από έναν μήνα.

Όλα αυτά ενώ έχουν δει φωτογραφίες της το φως της δημοσιότητας, όπου βγάζει selfies γυμνή στο μπάνιο, βαμμένη και φορώντας μόνο τα... κοσμήματά της.

"Δεν είναι φίλος μου" ήταν η απάντησή της όταν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο κρησφύγετο των τρομοκρατών ζήτησαν να μάθουν που βρίσκονταν ο Αμπαούντ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail, η νεαρή γυναίκα βγήκε στο παράθυρο και φώναξε "Βοηθήστε με, βοηθήστε με" για να προκαλέσει τους αστυνομικούς να πλησιάσουν και τότε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που φορούσε στο σώμα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ