True story: Ένας Ινδός από άστεγος κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος & παραμένει μπαρμπέρης

Ο Ramesh Babu, που ζει στην πόλη Bengaluru της Ινδίας, το 1979, σε ηλικία 7 ετών, έχασε τον πατέρα του και έμεινε στην κυριολεξία στο δρόμο, και η μόνη περιουσία που απέμεινε στην οικογένειά του ήταν το μπαρμπέρικο του πατέρα του, που το νοίκιασαν σε εξευτελιστική τιμή. 

Σύμφωνα με το storypick.com αναγκάστηκε να φύγει από το σχολείο και άρχισε ισε ο ίδιος να δουλεύει ως μπαρμπέρης για να συντηρήσει την οικογένειά του.  Πάντα όμως ονειρεύονταν να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο. Με τα χρόνια και αφού είχε μετονομάσει το μπαρμπέρικό του σε Inner Space, κατάφερε τελικά να αγοράσει το πρώτο του αυτοκίνητο ένα βανάκι Maruti Omni, το οποίο ξεκίνησε και να το νοικιάζει.


Αυτή ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης καριέρας στις ενοικιάσεις οχημάτων, που οδήγησε στο να στηθεί μια τεράστια επιχείρηση αξίας πολλών εκατομμυρίων, με ένα στόλο που αριθμεί πάνω από 200 πολυτελή αυτοκίνητα όπως Rolls Royce και Mercedes. Ο ίδιος όμως, αν και είναι πλέον δισεκατομμυριούχος, δεν ξέχασε ποτέ την ταπεινή του καταγωγή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να πηγαίνει καθημερινά στο μπαρμπέρικό του και να κάνει κουρέματα και ξυρίσματα για να εισπράττει περίπου 15 με 30 ευρώ τη φορά, ενώ η πελατεία του περιλαμβάνει πλέον και διάσημους σταρ του Bollywood στα σπίτια των οποίων πηγαίνει με την Rolls Royce του.

Παράλληλα αναφέρει πως έχει μάθει την τέχνη και στα παιδιά του και πως θεωρεί πως μόνο η δουλειά μπορεί να φέρει την ευτυχία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ