H είδηση! Βρέφος 17 μηνών σκότωσε δηλητηριώδες φίδι δαγκώνοντάς το - Το βρήκε η μητέρα του έκπληκτη

Σοκ ένιωσε η μητέρα ενός αγοριού 17 μηνών όταν είδε το γιό της να τρέχει προς το μέρος της -σοκαρισμένο και φοβισμένο- με αίμα στο στόμα και στα χέρια του και ένα νεκρό δηλητηριώδες φίδι στα χέρια.     

Όπως αποδείχτηκε, το παιδί κατάφερε, στα χνάρια του Ηρακλή, να σκοτώσει τη δηλητηριώδη οχιά με ένα δάγκωμα, ενώ έπαιζε στον κήπο.     Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Μοστάρντας στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στη νότια Βραζιλία. Η Jaine Ferreira Figueira, μητέρα του παιδιού, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο  Lorenzo, ήταν πολύ ήσυχος παίζοντας στον κήπο με το σκυλί και εκείνη  "ξεκίνησε να πάει για να δει αν κάτι είχε συμβεί.»    

Αλλά, όπως τόνισε, ο μικρός είχε μπει ήδη στο σπίτι κρατώντας το φίδι  στα χέρια του. Η μητέρα φώναξε τον σύζυγό της και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο, ενώ το φίδι το έβαλε σε ένα μπουκάλι και το πήγε και αυτό στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν είναι δηλητηριώδες.     Χωρίς ιατρική βοήθεια το δάγκωμα αυτής της οχιάς  μπορεί να είναι θανατηφόρο και τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αιμορραγία, καταπληξία και νεφρική ανεπάρκεια.

Αρχικά οι γονείς πίστευαν ότι ο σκύλος είχε σκοτώσει τη θανατηφόρο οχιά, αλλά ο γιατρός Gilmar Carteri είπε ότι ήταν πιθανώς ίδιο το αγόρι που σκότωσε το φίδι. «Δάγκωσε το φίδι κοντά στο κεφάλι του, το ακινητοποίησε και εμπόδισε  το δάγκωμα του,"  είπε ο γιατρός που εκτίμησε ότι ο τρόπος που αντέδρασε ο Λορέντζο βασιζόταν στο ένστικτο. 

Πηγή: themalaysianinsider.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ