H 48χρονη Σίντυ Κρόφορντ με σμαραγδί ολομέταξη τουαλέτα βάζει κάτω 20άρες - Που την είδαμε;

Η βετεράνος της πασαρέλας έκοψε την ανάσα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση στο Μουμπάι.

Έχοντας γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, έχοντας γίνει η μούσα διεθνούς φήμης σχεδιαστών και επιτυχημένη επιχειρηματίας, η Σίντι Κρόφορντ έκανε για άλλη μια φορά αυτό που ξέρει καλά.

Η 48χρονη σταρ, εμφανίστηκε σε εκδήλωση της ταιρίας ρολογιών Omega  στο Μουμπάι και απέδειξε πως ''βάζει κάτω'' με μεγάλη άνεση πολλές 20άρες με αυτήν της την εμφάνιση.

Το ολομέταξο σμαραγδί φόρεμα με το θανατηφόρο σκίσιμο που αποκάλυπτε τα δίμετρα πόδια της και μαρτυρούσε πως αν και 48, η Σίντυ παραμένει εκθαμβωτική.

Το μακιγιάζ της ήταν όπως πάντα σε γήινους τόνους και τα μαλλιά της χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα σε σμαραγδί τόνους, χρυσό clutch bag και πανύψηλα nude πέδιλα, παραδίδοντας για άλλη μια φορά μαθήματα μόδας και στυλ.

Στην εκδήλωση συνοδευόταν από τον Ινδό σταρ του Bollywood, Abhishek Bachchan και οι δυό τους συνέχισαν τη διασκέδαση στο δείπνο που ακολούθησε.

Τα δυό παιδιά της Presley και Kaia Gerber,δεν ήταν μαζί της αφού ταξίδεψαν στο Ιλλινόις . Συχνά η Σίντυ ταξιδεύει μόνη όταν ο σύζυγός της Rande Gerber δεν μπορεί να την ακολουθήσει λόγω υποχρεώσεων.

Πηγή : dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ