Elle: Aυτές είναι οι 10 ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη - Top 10 η καλό marketing;

Στο Hollywood, στον αθλητισμό ή στην βιομηχανία της μόδας, υπάρχουν μερικές γυναίκες που αγγίζουν τον ορισμό της απίστευτης ομορφιάς.

 Έχουν αποκτήσει τεράστια αναγνωρισιμότητα σε όλο τον κόσμο και έχουν επιτύχει τεράστια κατορθώματα στους αντίστοιχους κλάδους τους. Το ELLE σας παρουσιάζει το top10 με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο για το 2015 μετρώντας αντίστροφα. Από τη 10η έως την πρώτη θέση.

 

10. Cara Delevingne

Η Cara Delevingne είναι ένα πανέμορφο μοντέλο. Το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, ενώ το 2012 έκανε μία απίστευτη εμφάνιση για την καμπάνια για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι της Burberry. Εμφανίστηκε επίσης σε διάφορες διαφημιστικά για την Chanel και την H&M. Το 2012 και το 2013 εμφανιζόταν στην πασαρέλα της Victoria's Secret, ενώ πρόσφατα συνεργάστηκε και με τον Oscar De la Renta.

9. Mila Kunis

Γεννημένη το 1982, η Mila Kunis μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 1991 με τους γονείς της. Τότε άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Μέσα στα επόμενα χρόνια, είχε την ευκαιρία να εμφανιστεί σε διάφορα διαφημιστικά γνωστών εταιρειών και τηλεοπτικές σειρές. Η μεγάλη της ευκαιρία, ήρθε το 1999, όταν έγινε το κεντρικό πρόσωπο της Meg Griffin στην τηλεοπτική σειρά Family Guy.

8. Jessica Alba


Γεννημένη το 1981, το μοντέλο και ηθοποιός από την Αμερική θεωρείται από τις πλέον επιτυχημένες της γενιάς της. Η πρώτη της εμφάνιση σε τηλεοπτική κάμερα έγινε στα 13 της χρόνια, ενώ το 2000 ήρθε ο ρόλος που την έκανε απόλυτα αναγνωρίσιμη. Sin City, Fantastic Four και Chuck είναι λίγες από τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργό βιογραφικό της.

 

7. Alessandra Ambrosio


Είναι ίσως η απόλυτη μεταφορά της μόδας στο πρόσωπο ενός μοντέλου. Κανείς δεν μπορεί να την ξεχάσει να περπατά στις πασαρέλες της Victoria's Secret, ενώ στο ενεργητικό της έχουν ήδη καταγραφεί συνεργασίες με τους Ralph Lauren, Armani αλλά και Christian Dior.

 

6. Zooey Deschanel


Το διάσημο μοντέλο στην Αμερική, εκτός από την μεγάλη επιτυχία που έχει καταγράψει στο μόντελινγκ, είναι και τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Το ντεμπούτο της σον κόσμο της κινηματογραφικής βιομηχανίας ήρθε το 1999 με την ταινία Σχεδόν Διάσημοι, ενώ έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα και από μικρούς ρόλους σε άλλες ταινίες και σειρές της ξένης τηλεόρασης.

5. Jennifer Lawrence


Γεννημένη το 1990. Έχει εμφανιστεί σε διάφοες ανεξάρτητες ταινίες, ενώ ήταν υποψήφια για Oscar στην κατογορία της καλύτερης γυναίκας ηθοποιού. Το 2012, έγινε πασίγνωστη με το πρωταγωνιστικό της ρόλο στους Αγώνες Πείνας.

 

4. Irina Shayk


Ρωσικής καταγωγής είναι η Irina Shayk, αν και πολλοί ισχυρίζονται πως είναι από τη Νότια Αμερική, λόγω της εκπλητκικής της εμφάνισης που κληρονόμησε από τον μπαμπά της. Ενώ είχε ήδη ξεκινήσει τις σπουδές της, συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Τσελιαμπίνσκ του 2004 στον οποίο και κέρδισε. Αμέσως μετά τα εξώφυλλα δεν τελείωσαν ποτέ και το 2017 γίνεται πασίγνωστη από το εξώφυλλο στο Sports Illustrated.

 

3. Katy Perry


Η Katy Perry ή αλλιώς Κάθριν Ελίζαμπεθ, είναι η διάσημη Αμερικανη τραγουδίστρια και ηθοποιός. Ξεκίνησε τραγουδώντας ως έφηβη, κάνοντας το ντεπούτο της το 2001. Η Capital Records την δέχθηκε στο δυναμικό της και έτσι η Katy γίνεται πασίγνωστη με το τραγούδι I kissed a girl, ενώ τα βραβεία Billboard ποτέ δεν την ξεχνούν και κάθε φορά θα φύγει αγκαλιά με τουλάχιστον τρία βραβεία.

 

2. Scarlett Johansson


Οι περισσότερη την αποκαλούν ως Αμερικάνικη Ομορφιά. Η Scarlett μετράει στο δυναμικό της πάρα πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο με τον IRON MAN να την εκτοξεύει στις καρδιές των ανθρώπων.

 

1. Candice Swanepoel


Μία από τις καλύτερα αμειβόμενες γυναίκες στον πλανήτη. Περπάτησε στις πασαρέλες των επιδείξεων της Victoria's Secret, ενώ ψηφίστηκε πρόσφατα η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ