The end of an era: Σφραγίστηκε το θρυλικό Caprice της Μυκόνου σε συγκινησιακό κλίμα & με ένα διαφορετικό πάρτι

Η δικαστική διαμάχη ιδιοκτήτη και ενοικιαστή έλαβε τέλος. 

 

Πριν μια εβδομάδα ο ιδιοκτήτης του πιο θρυλικού μπαρ όχι μόνο της Μυκόνου αλλά και της χώρας, του Caprice, αφού αυτός και οι συνεργάτες του μάζεψαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, παρέδωσαν τα κλειδιά του μπαρ στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, όπως διέταζε σχετική δικαστική απόφαση. 

Την Κυριακή γράφτηκε ο επίλογος, αφού ξηλώθηκε και ο εξοπλισμός. Στο μπαρ μπήκε λουκέτο, αλλά οι φανατικοί του έστησαν αμέσως απέξω ένα τεράστιο πάρτι.

Το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν το ενδεχόμενο παράτασης λειτουργίας του ως το τέλος της φετινής σαιζόν, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος. Έτσι εφαρμόστηκε ακριβώς ό,τι όριζε η απόφαση του Άρειου Πάγου και την Κυριακή το μπαρ απλά έκλεισε...

Τουρίστες και ντόπιοι που είχαν διασκεδάσει κάποια στιγμή ή πάρα πολλές στιγμές τα τελευταία 30 χρόνια στο θρυλικό μπαρ, θέλησαν να το... αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο. Μόλις το Caprice  έκλεισε τις πόρτες του, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το μαγαζί και αμέσως στήθηκε ένα αυτοσχέδιο πάρτυ με την dj να έχει βγάλει την κονσόλα της έξω και να επιλέγει μουσική και έναν από τους μπάρμεν να έχει στήσει έναν πάγκο και να κερνάει όσους έρχονταν για να πιουν ένα τελευταίο ποτό στο θρυλικό μπαρ.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ