Όταν οι πλούσιοι παντρεύονται - Πέντε χλιδάτοι γάμοι που έμειναν στην Ιστορία!

Η σημαντική μέρα της ζωής τους είναι και η απόλυτη αφορμή να επιδείξουν τα πλούτη τους. 

 

Μπορεί σε εμάς τους "κοινούς θνητούς" να μας φαίνονται υπερβολικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι κροίσοι απολαμβάνουν τα πλούτη τους σε κάθε ευκαιρία. Και ειδικά στους γάμους τους. Το eirinikagr ετοίμασε για σένα ένα countdown με τους πέντε γάμους χλιδής που έμειναν στην ιστορία.

Αρχικά θα ταξιδέψουμε στην Βηρυτό και στον γάμο του Αλί και της Λάνα.

Η τεράστια επταόροφη τούρτα, το πανάκριβο Elie Saab φόρεμα της Λάνα, η εντυπωσιακή ουρά και το στολισμένο με πολύτιμες πέτρες νυφικό, εντυπωσίασαν τους πάντες, εντυπωσίασαν και τους 1060 καλεσμένους. Η διακόσμηση του χώρου, περιελάμβανε χιλιάδες λουλούδια που στόλιζαν από πέρα ως πέρα κάθε τοίχο της αίθουσας, φώτα LED και plasma οθόνες. 

 

 

 

Από την άλλη όμως, στην Νέα Υόρκη, ο γάμος του Μπεν και της Λαρίνα έχει αφήσει εποχή. 

Η νύφη φόρεσε ένα Inbal Dror που το συνόδευσε με Jimmy Choo παπούτσια. Το γαμήλιο πάρτι έγινε σε μία από τις πιο εντυπωσιακές αίθουσες της Νέας Υόρκης με ακριβούς πίνακες ζωγραφικής, πολυελαίους, επιχρυσωμένα σερβίτσια, αντίκες και κρεμ και ροζ τριαντάφυλλα, αλλά και επιχρυσωμένα έπιπλα.

 

Στο Σίδνει θα ταξιδέψουμε στην συνέχεια και στον γάμο της Σάντι και του Ροντ

Ένας χώρος με πολύχρωμα λουλούδια σε έντονα χρώματα και φανταστικές ορτανσίες. Σε ένα σημεί μία μάζα από πράσινα φυτά έδινε την εντύπωση ενός τροπικού δάσους. Μαγευτικός, ρομαντικός και απόλυτα γλυκός. Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον γάμο του ζευγαριού από την Αυστραλία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος έγινε σε μία αίθουσα του Πανεπιστημίου του Σίδνεΐ. Η γαμήλια τούρτα ήταν σε έντονο χρώμα και με φύλλα χρυσού.

 

 

 

Και το ταξίδι μας συνεχίζει στο Μπέβερλι Χιλς και στον γάμο της Νάντια και του Σαμ.

Σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του Δυτικού Hollywood αποφάσισε να γιορτάσει το γάμο του το ζευγάρι κάτω από φως των αστεριών και με ολόκληρη την πόλη στα πόδια του. Η Νάντια φορούσε ένα Rita Vinieris με ένα απίστευτο τελείωμα με στρώσεις από οργάντζα, ενώ η ζώνη του νυφικού είναι στολισμένη με πολύτιμες πέτρες. Ο στολισμός της δεξίωσης είχε σαν βάση τις παιωνίες που ήρθαν αποκλειστικά για τον γάμο από την Ολλανδία.

 

Ο γάμος της Μπρίτανι και του Τζάστιν στη λίμνη Κόμο

Αν έψαξε κανείς σας την λέξη πολυτέλεια στο λεξικό, θα έβλεπε τον συγκεκριμένο γάμο ακριβώς στην επεξήγηση. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε μία βίλα στο Λένο όπου η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο μέσω θαλάσσης. Το πάρτι του ζευγαριού διήρκησε τρεις ολόκληρες μέρες και το τραπέζι περιείχε ένα ρειστάλ γευσιγνωσίας ζυμαρικών.Η Μπρίτανι, για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της, αποφάσισε να φορέσει Inbal Dror και έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα από τα πιο ονειρικά μέρη του πλανήτη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ