Ποδόσφαιρό τέλος για τον Γ. Κομπότη μετά από απόφαση του εισαγγελέα

Την απαγόρευση ενασχόλησης του Γιάννη Κομπότη με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αποφάσισαν ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης και ο εισαγγελέας υπηρεσίας.

Μπορεί ο «ισχυρός άνδρας» του Λεβαδειακού εξερχόμενος του γραφείου του κ. Ανδρεάδη να δήλωσε πως δεν του επεβλήθη κανένας περιορισμός, εντούτοις τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Όπως έγινε γνωστό λίγα λεπτά αργότερα, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς και ο εισαγγελέας υπηρεσίας επέβαλλαν στον Γιάννη Κομπότη ποινή απαγόρευσης με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Στο γραφείο του Ανδρεάδη...
 

Τούτο σημαίνει πως δεν θα έχει δικαίωμα να είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός (ούτως ή άλλως δεν μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο αυτής), ούτε και να εκπροσωπεί τη Super League στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σημειώνεται πως αντίστοιχος περιορισμός επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και στο πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαράλαμπο Ζυγογιάννη, στο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Μαρία Αναστασάκη και στο μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βλάσση.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ