Προφυλακιστέος ο συνεργός του δολοφόνου του Μένη Κουμανταρέα, Στεφάν Ματασαρεάνου!

«Γνώριζα το Μένη Κουμανταρέα από 17 ετων. Για μένα ήταν ο ευεργέτης μου, ήταν κάτι λιγότερο από πατέρας μου...» φέρεται να ανέφερε στην απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια ο 26χρονος Στεφάν Ματασαρεάνου

Κατηγορείται για τη δολοφονία του συγγραφέα μέσα στο διαμέρισμά του στη Κυψέλη τα ξημερώματα της 6ης Δεκεμβρίου. Δεν κατάφερε όμως να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, καθώς αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές. 

 

Συγκεκριμένα, εξερχόμενος απο το ανακριτικό γραφείο και αφού του έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκισή του, ο 26χρονος Ρουμάνος φώναξε: «Δεν έχω κανει τίποτα, είμαι αθώος, τον αγαπούσα πολύ αυτόν τον άνθρωπο» αναφερόμενος στον Μένη Κουμανταρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε τις κατηγορίες της αθρωποκτονίας και της ληστείας και υποστήριξε ότι εέχε επισκεφθεί το σπίτι τού συγγραφέα μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, εκείνο το βράδυ, για να του ζητήσουν δανεικά, κάτι που φέρεται συνήθιζε να κάνει ο Μένης Κουμανταρέας, να τους δίνει δανεικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ