Nicole Kidman στα 56! Πολύ λεπτή κοιλιά & κοιλιακοί φέτες, φυτευτές βλεφαρίδες και ''υαλουρονικό χαμόγελο'' (φωτό - βίντεο)

Η Νικόλ Κίντμαν μπορεί να είναι 56 ετών, ωστόσο διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του Χόλιγουντ.

H Nicole Kidman έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία, στην πρεμιέρα του Special Ops: Lioness που διοργανώθηκε από την Paramount+ και το Vanity Fair το βράδυ της Τρίτης.

Η ηθοποιός, 56 ετών, τράβηξε τα βλέμματα καθώς έδειχνε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της στην προβολή σειράς  στην Tate Britain. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η Nicole είναι εκτελεστική παραγωγός του κατασκοπευτικού θρίλερ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από ένα πραγματικό πρόγραμμα του αμερικανικού στρατού.

Για ην βραδιά επέλεξε ένα τολμηρό φόρεμα με κοψίματα στην κοιλιά. Επρόκειτο για ένα μαύρο μακρύ φόρεμα Saint Laurent, το οποίο φόρεσε χωρίς σουτιέν και είχε ένα λουλούδι από σιφόν στο ντεκολτέ. Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα σετ διαφανή βραδινά γάντια.

 

 

Όπως όλα δείχνουν η ίδια, γυμνάζεται πολύ και αυτό το αποδεικνύουν οι κοιλιακοί της πιου είναι φέτες. 

Το μακιγιάζ της για την πρεμιέρα της σειράς, ήταν αρκετά glam, με έντονο ρουζ, ενώ αυτό που παρατήρησαν πολοί είναι ότι έβαλε ψεύτικες, φυτευτές βλεφαρίδες. 

 

 

Image

Να σημειώσουμε πως  η αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός,  έλεγε στο πρόσφατο παρελθόν πως προτιμούσε να μοιάζε φυσική και πως μετά το botox που είχε κάνει για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια, δεν είχε κάνει τίποτε άλλο στο πρόσωπό της. 

 

 

Παρόλα αυτά  η εικόνα της το διαψεύδει και για το αποτέλεσμα δεν ευθύνεται μόνο η καλή της διατροφή και η γυμναστική. Το βλέμμα της είναι αλλοιώτικο όπως και τα ζυγωματικά, αλλά και τα χείλη της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ