Πριγκίπισσα Rajwa Al Hussein: Η νύφη της Βασίλισσας Ράνιας έγινε 30 ετών - Το επίσημο πορτρέτο από το παλάτι & ο γάμος που άφησε εποχή (φωτό)

Είναι παντρεμένη με τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Χουσεΐν.

Γιορτές και χαμόγελα στο παλάτι της Ιορδανίας!

Η πριγκίπισσα Rajwa Al Hussein έγινε 30 ετών!

Φυσικά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της αφιέρωσαν όμορφες ευχές με τη δημοσίευση ενός επίσημου πορτρέτου της.

Γνωρίσαμε τη μελαχρινή royal πριν μερικά χρόνια στο πλευρό του πρίγκιπα Χουσεΐν, γιο του Βασιλιά Αμπντάλα και της Βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας.

Το 2023 πραγματοποιήθηκε ο πιο λαμπερός royal γάμος, που άφησε ιστορία με τη θεαματική τελετή και τις υπέρλαμπρες παρουσίες που παρευρέθηκαν.

instagram @the_royal_watcher

Το eirinika φυσικά αφιέρωσε πολλά άρθρα σε αυτό το γεγονός της χρονιάς.

Δείτε εδώ σχετικά με τον γάμο της Ιορδανίας: 

Bασιλικός γάμος στην Ιορδανία: Παρόντες οι royals από όλο τον κόσμο - Ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους (φωτό - βίντεο)

Γάμος Χουσείν της Ιορδανίας: Απαστράπτουσα η Βασίλισσα Ράνια με φόρεμα Dior - Το δεύτερο φόρεμα από Elie Saab

Ιορδανία: Ο Πρίγκιπας Παύλος μόνος του στον γάμο του Πρίγκιπα Χουσείν - Το τετ α τετ με τη βασίλισσα Ράνια (φωτό)

Γάμος Χουσεΐν της Ιορδανίας: Το φούξια cape dress της Ελισάβετ, διαδόχου του Βελγίου - Η κακοχτενισμένη Μάξιμα (φωτό & βίντεο)

Δεξίωση γάμου Χουσεΐν: Οι βαρύτιμες τουαλέτες των Βασιλισσών Ράνιας, Μάξιμα, Κέιτ, οι διάδοχοι Ολλανδίας & Βελγίου (φωτό)

Γάμος της Ιορδανίας: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που επέλεξε η βασίλισσα Ράνια - Μοναδικά στιγμιότυπα από την παραμυθένια τελετή

Πριν μερικές εβδομάδες, μάλιστα μας αποκάλυψαν όταν περιμένουν με τον πρίγκιπα τον πρώτο τους παιδάκι.

To who is who της "συγκρατημένης" royal

Η Ράτζουα Αλ Χουσεΐν (Rajwa Al Hussein, γεννημένη ως Ράτζουα Αλ Σαϊφ Rajwa Al Saif, 28 Απριλίου 1994 -) είναι Σαουδαράβισσα αρχιτέκτονας και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας από τον γάμο της, με τον Διάδοχο Πρίγκιπα Χουσεΐν της Ιορδανίας.

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1994 στο Ριάντ, και είναι κόρη του Σαουδάραβα επιχειρηματία, Χαλέντ μπιν Μουσαέντ μπιν Σαϊφ μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαϊφ και της Αζζά μπιντ Ναγιέφ μπιν Αμπντούλ Αζίζ μπιν Αχμάντ Αλ Σουνταϊρί. Είναι μέλος των ευγενών της Σαουδικής Αραβίας. Η οικογένεια των Αλ Σαϊφ κατάγεται από τους σεΐχηδες της πόλης Αλ-Ατάρ στο Σουνταϊρ,[2]φυλής Σουμπάϊ. Η μητέρα της είναι μέλος των Αλ Σουνταϊρί, και ανηψιά του βασιλιά Σαλμάν, του σημερινού βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Ριάντ και την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Σχολή Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Συρακουσών στη Νέα Υόρκη.

Έχει επίσης σπουδάσει και εργαστεί στο Λος Άντζελες, παίρνοντας πτυχίο από το Fashion Institute of Design & Merchandising και εργάζεται σε μια αρχιτεκτονική εταιρεία.

Στις 17 Αυγούστου 2022, η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή ανακοίνωσε στο Twitter τον αρραβώνα της Ράτζουα με τον Χουσεΐν, τον διάδοχο πρίγκιπα της Ιορδανίας, πρωτότοκο γιο του Βασιλιά Αμπντάλα Β' και της Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας.

Η Ράτζουα έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση στις 18 Οκτωβρίου 2022 μαζί με τον διάδοχο του θρόνου Χουσεΐν.

Στις 23 Ιανουαρίου 2023, συνόδευσε τον Χουσεΐν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης για την πρωτοβουλία Scent of Color για τυφλούς και άτομα με προβλήματα όρασης, η οποία σηματοδότησε την πρώτη επίσημη δημόσια δέσμευσή τους ως ζευγάρι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Ιουνίου 2023 στο Παλάτι Ζαχράν.

Μετά το γάμο έλαβε τον τίτλο της Πριγκίπισσας της Ιορδανίας και όχι της Διαδόχου Πριγκίπισσας καθώς αυτός ο τίτλος δεν υπάρχει στην Ιορδανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ