Αξέχαστη στιγμή: Όταν η Πριγκίπισσα Kate επέστρεψε στο παλάτι με το παραμυθένιο νυφικό της – Είχε μόλις βγει στο μπαλκόνι να χαιρετήσει τα πλήθη (φωτό & βίντεο)

Η πιο λαμπερή Royal!

Take us back στην στιγμή που η Πριγκίπισσα Κέιτ επέστρεψε μέσα στο Παλάτι, αφού είχε χαιρετήσει τα πλήθη την ημέρα του γάμου της με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Φορούσε ένα μαγευτικό νυφικό από τον οίκο μόδας Alexander McQueen, που δημιούργησε η σχεδιάστρια Sarah Burton με κόστος μόλις 300.000 ευρώ.

Παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους royal γάμους, και όχι άδικα αφού έξω από το Μπάκιγχαμ μαζεύτηκε χιλιάδες κόσμος για να τους δώσει την ευχή του.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ενώθηκαν πριν από 13 χρόνια με τα ιερά δεσμά του γάμου και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Βρετανών.

Το  βασιλικό ζευγάρι έξω στο μπαλκόνι χαιρετά και ευχαριστεί τον βρετανικό λαό!

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αναλαμβάνει δράση ξανά, όσο ο Βασιλιάς Κάρολος & η Πριγκίπισσα Κέιτ δίνουν «μάχη» με τον καρκίνο – Αυτός είναι 1ος σταθμός των βασιλικών καθηκόντων (φωτό)

Δείτε και άλλες φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους:


Από τους πιο παραμυθένιους και ποολυαναμενόμενους γάμους!

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William: Συνδέεται η επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα με την υγεία της Πριγκίπισσας Kate; – Η ανάρρωση της μέλλουσας Βασίλισσας «πηγαίνει» καλά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ