"Είμαι καλά" γράφει ο Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας στην καρδιά (φώτο)

Ο τραγουδιστής αναρρώνει μετά την επέμβαση

Πριν από λίγες μέρες η ανακοίνωση της ακύρωσης της περιοδείας των Rolling Stones στις ΗΠΑ, λόγω ξαφνικής ασθένειας του Μικ Τζάγκερ, προκάλεσε ανησυχίες για την υγεία του διάσημου τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones, αναρρώνει μετά από επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας στην καρδιά.

"Ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε με επιτυχία σε θεραπεία, πηγαίνει πολύ καλά και αναμένεται ότι σύντομα θα ανακάμψει πλήρως", δήλωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή στο αμερικάνικο CNN.

Μια πηγή κοντά στο συγκρότημα, είχε δηλώσει νωρίτερα στο CNN, ότι ο τραγουδιστής ακολουθούσε θεραπεία προετοιμασίας για να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας στην καρδιά, αλλά ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος είχε αρνηθεί να το σχολιάσει.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ενα τεράστιο ευχαριστώ και στο ιατρικό προσωπικό γιατί έκαναν εκπληκτική δουλειά»,. έγραψε ο 75χρονος Μικ Τζάγκερ σε ένα tweet την Παρασκευή το απόγευμα.

Λίγες μέρες πριν οι Rolling Stones ακύρωσαν την περιοδεία τους στην Αμερική , η οποία επρόκειτο να αρχίσει στις 20 Απριλίου στο Miami Gardens στη Φλόριδα.

«Λυπάμαι πολύ για όλους τους φίλους μας στην Αμερική και τον Καναδά με εισιτήρια. Μισώ πραγματικά το γεγονός πως σας απογοήτευσα. Είμαι συντετριμμένος γιατί πρέπει να αναβάλλω την περιοδεία αλλά θα εργαστώ πολύ σκληρά για να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό. Για άλλη μια φορά, ζητώ μια τεράστια συγγνώμη», είχε γράψει τότε ο Μικ Τζάγκερ στο twitter.

Τα μέλη του συγκροτήματος  Keith Richards και Ronnie Wood εξέφρασαν την υποστήριξή τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

"Μια μεγάλη απογοήτευση για όλους, αλλά η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί και θα σας δούμε σύντομα. Μικ, είμαστε πάντα εδώ για σένα!"  έγραψε ο Richards  στο Twitter.

Οι Rolling Stones, που δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1962,ήταν υποψήφιοι για 12 βραβεία βραβεία Grammy, κερδίζοντας τρία. Το πρώτο τους διεθνές νούμερο ένα τραγούδι  ήταν το "(I Can not Get No) Satisfaction" το 1965 και έγινε το πρώτο χρυσό ρεκόρ της μπάντας.

Ο  Τζάγκερ κυκλοφόρησε το πρώτο του solo album το 1985,  με τίτλο "She's the Boss" . Τέσσερα χρόνια αργότερα, οι  Rolling Stones εισήχθησαν στην Rock and Roll Hall of Fame.

Ο Τζάγκερ καλωσόρισε το όγδοο παιδί του το 2016, με τη σύντροφο του Melanie Hamrick. Έγινε επίσης παππούς το 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ