Τα office looks της ημέρας! Με άψογα κοστούμια η Βασίλισσα Λετίσια & η Μπριζίτ Μακρόν - Κόκκινο της φωτιάς & γκρι ανθρακί για την πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Style-Inspo από τις καλύτερες!

Έχουν υιοθετήσει το office look και μας δίνουν συνεχώς έμπνευση για τις επίσημες εμφανίσεις μας!

Ο λόγος για τη Βασίλισσα Λετίσια και τη Μπριζίτ Μακρόν!

Οι δύο stylish κυρίες, η καθεμία με τον δικό της τρόπο, αναδεικνύουν άψογα τα σικ κοστούμια που επιλέγουν.

Αρχικά, η 51χρονη royal δεν αποχωρίζεται με τίποτα το αγαπημένο της fashion brand, που δεν είναι άλλο από Carolina Herrera.

Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, επέλεξε ένα κατακόκκινο σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από μακρύ σακάκι και υφασμάτινο παντελόνι.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Το γκρι ταγιέρ Chanel για την Ισπανίδα παρουσιάστρια που μετατράπηκε σε σοφιστικέ Royal (φωτό)

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με dusty pink μπλούζα από Hugo Boss και ψηλοτάκουνες nude γόβες.

instagram @royalfashionpolice

Από την άλλη πλευρά η πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κυρία εγκαινίασε το Campus Live, ένα ινστιτούτο επανένταξης στην απασχόληση για άτομα άνω των 25 ετών, μαζί με τον Bernard Arnault, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου LVMH που χρηματοδοτεί το έργο.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν διατηρεί άριστη σχέση με τον Bernard Arnault και για αυτόν τον λόγο φοράει συνεχώς ρούχα με την υπογραφή της Louis Vuitton.

Τώρα, την είδαμε με γκρι ανθρακί κοστούμι που αγκάλιαζε άψογα τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της αναδεικνύοντας παράλληλα και τη γαλλική της φινέτσα.

Απογείωσε το office look με ασορτί γόβες και κρεμ πουκάμισο από μέσα.

Διαβάστε ακόμη: H Brigitte Macron στην κορυφαία εμφάνιση της εβδομάδας – Το λαδί velvet κουστούμι, rib col roulé & το στενό cigarette jean – Τα περίφημα σακάκια της Barbara Bui

Ποια από τα δύο fashion icons σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ