Συγκινητικό Story: Όταν η αλλεργία του 3χρονου γιου της αποδείχθηκε ότι ήταν μηνιγγίτιδα!

Δεν μπορούσε να πιστέψει το παιχνίδι της μοίρας που θα ξετυλίγονταν με πρωταγωνιστή τον 3χρονο γιο της η 25χρονη Kay Gould από το Newcastle

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου ο Evan Taylor ήταν αρκετά ζεστός. Οι γονείς του τον έβαλαν να κοιμηθεί και αποφάσισαν να τον προσέχουν όλο το βράδυ. Λίγη ώρα μετά ο μικρός καιγόταν στον πυρετό.

Αρχικά νόμισαν πως όλο αυτό προκλήθηκε λόγω αλλεργίας σε παυσίπονο, κάτι το οποίο είχε πάθει και παλιότερα. Όταν όμως το σώμα του γέμισε με κόκκινα εξανθήματα, τότε φοβήθηκαν πως κάτι άλλο συνέβαινε. Η περιπέτεια τους μόλις είχε ξεκινήσει! Όταν όμως το σώμα του γέμισε με κόκκινα εξανθήματα, τότε κατάλαβαν ότι  κάτι άλλο συνέβαινε.

Κάλεσαν ασθενοφόρο και μετέφεραν το μικρούλη στο νοσοκομείο όπου τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα και σε μηχανική υποστήριξη για τέσσερις ημέρες αφού οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία. Τώρα του χορηγούν αντιβιοτικά τα οποία θα παίρνει επ αόριστον, ενώ όπως λέει ο πατέρας του θα μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια στο infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ