Matthew Mcconaughey: Ο γόης του Hollywood με την οικογένειά του στο κόκκινο χαλί – Αυτή είναι η καλλονή σύζυγός του (φωτό)

Ίδια τα παιδιά με την μαμά...

Ο γόης του Χόλιγουντ, Μάθιου Μακόναχι μαζί με την οικογένειά του στο κόκκινο χαλί του φιλανθρωπικού γκαλά που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, Mack, Jack & McConaughey.

Ο σταρ και η σύζυγός του Καμίλα Άλβες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με τα τρία τους παιδιά, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Όστιν του Τέξας.

Τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ με τον Λέβι να είναι 15, τη Βίντα, 14 και τον Λίβινγκστον, 11.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Mack, Jack & McConaughey αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, του καλλιτέχνη Jack Ingram και του προπονητή ποδοσφαίρου Mack Brown, με στόχο τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη, ενώ μέχρι στιγμής έχει προσφέρει συνολικά πάνω από 41 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Διαβάστε ακόμα: Μάθιου Μακόναχι: "Όταν είσαι γονιός πρέπει να αγοράζεις εισιτήρια με επιστροφή" - Τι εννοεί ο σταρ

Η πανέμορφη σύζυγός του 54χρονου ηθοποιού,  Καμίλα Άλβες, η οποία είναι μοντέλο και σχεδιάστρια από τη Βραζιλία, ήταν άκρως εντυπωσιακή.

 Φορούσε ένα μαύρο σατέν φόρεμα με έξω τους ώμους και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στο πάνω μέρος.

Οι γιοι του ζευγαριού, Λέβι και Λίβινγκστον φορούσαν σκούρα κοστούμια, ενώ η Βίντα φόρεσε ένα ανοιχτό ροζ φόρεμα.

Διαβάστε ακόμα: Μάθιου Μακόναχι: Κυκλοφόρησε το πρώτο του παιδικό βιβλίο ο πρωταγωνιστής του Interstellar - "Πρόκειται για την ποίηση της ζωής"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ