Χρήστος Βασιλόπουλος: «Είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα, αλλά δεν τον κυνηγάω κιόλας» - «Ο χωρισμός είναι σαν ένας μικρός θάνατος» (βίντεο)

«Το σεξ παίζει ίσως τον βασικότερο ρόλο σε μία σχέση».

Η ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος έδωσε μία συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρα, τον χωρισμό του και τον έρωτα.

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Σήμερα έχω μόνο τον έρωτα για τον γιο μου. Είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα, αλλά δεν τον κυνηγάω κιόλας. Δεν είμαι πια σε εφαρμογές γνωριμιών, μόνο σε μία στο εξωτερικό. Το σεξ παίζει ίσως τον βασικότερο ρόλο σε μία σχέση, αν δεν υπάρχει επαφή δεν νομίζω ότι υπάρχει μέλλον, δεν έχει ηλικία. Συντροφικότητα για μένα σημαίνει ότι σε μία δύσκολη στιγμή ότι έχεις ανάγκη θα στο δώσω».

Όσο για τον γιο του, ο ηθοποιός σχολίασε: «Η πατρότητα είναι το Όσκαρ της ζωής μου, είναι ένας ρόλος που πάντα ονειρευόμουν. Υποφέρω λίγο που είμαι μακριά από τον γιο μου. Μέχρι τα 25 δεν είχα κάνει τηλεόραση. Όσα κάστινγκ είχα κάνει για τηλεόραση, δεν έπαιρνα ποτέ τον ρόλο. Ήταν να πάω ταξίδι στη Σουηδία και τελικά πήρα τον ρόλο για καθημερινή σειρά» και στην πορεία δήλωσε ότι: «Έχω τηλεοπτικές προτάσεις για σίριαλ, προτεραιότητα έχει όμως ο γιος μου. Προτεραιότητα έμενα και της πρώην συζύγου μου, είναι το παιδί. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος».


Διαβάστε ακόμα: Ο γόης Χρήστος Βασιλόπουλος σε σπάνια εμφάνιση με την μανούλα του αλα Bradley Cooper - Ποζάρουν αγκαλιά (φωτό)

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν για έξι χρόνια με την Σάρα Κόνερ, την οποία γνώρισε μέσα από μία εφαρμογή γνωριμιών.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί, τον Απόλλωνα και χώρισε πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει για όλα: "Θα επιστρέψω στην Αμερική γιατί εκεί ζει ο γιος μου - Η πατρότητα με επηρέασε να γίνω καλύτερος μπαμπάς" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ