Sex, φαγητό και ύπνος οι κυρίαρχες σκέψεις στο μυαλό ενός άνδρα! Έλα καλέ δεν το πιστεύω…

Τι σκέφτονται οι άντρες; Αν πιστεύετε πως σκέφτονται το σεξ, έχετε δίκιο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Τι σκέφτονται οι άντρες; Αν πιστεύετε πως σκέφτονται το σεξ, έχετε δίκιο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Ευρήματα μελέτης προκαλούν έκπληξη, διότι ναι μεν οι άντρες σκέφονται συχνά το σεξ, αλλά σχεδόν... 8.000 φορές λιγότερο απ’ όσο πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί!
 
 
 
Να το εξηγήσουμε: ο μέσος άντρας, λοιπόν, σκέφτεται το σεξ 19 φορές την ημέρα, σύμφωνα με τη μελέτη των επιστημόνων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Ohio. Επόμενη σκέψη είναι το φαγητό, το οποίο σκέφτονται 18 φορές τη μέρα, ενώ 11 φορές τη μέρα σκέφτονται τον ύπνο.
 
 
 
Προηγούμενες έρευνες έδειχναν πως οι άντρες ασχολούνται με το σεξ ασταμάτητα και πως μάλιστα το σκέφτονται κάθε 7 δευτερόλεπτα ή όπως ειπώθηκε, 8.000 φορές μέσα σε 16 ώρες που είναι ξύπνιοι.
 
 
 
Η έρευνα βέβαια απέδειξε πως οι άντρες σκέφτονται το σεξ περισσότερα από τις γυναίκες - εκείνες το σκέφτονται 10 φορές τη μέρα, ενώ σκέφτονται το φαγητό 15 φορές και 8,5 φορές τον ύπνο!
  
 
Πώς μπορεί, όμως, από το 8.000 που ήταν η αρχική τοποθέτηση για τις σεξουαλικές σκέψεις των αντρών, να φτάνουμε σήμερα στο 19; Οι ερευνητές εξηγούν στην «Επιθεώρηση Έρευνας του Σεξ» (JSR), ότι στις προγενέστερες μελέτες οι εθελοντές συχνά έπρεπε να υπολογίσουν πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ, ενώ στη συγκεκριμένη τούς ζητήθηκε να χρησιμοποιούν έναν καταμετρητή κάθε φορά που περνούσε από το μυαλό τους το σεξ, το φαγητό ή ο ύπνος.
 
  
Πηγή: akous.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ