Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση της υγείας της Κέιτ» - Οι βασιλικοί αναλυτές μιλάνε για τον δύσκολο & απαιτητικό ρόλο του royal (φωτό)

«Ο Ουίλιαμ έχει πέσει στα βαθιά».

Η θέση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ τους τελευταίους μήνες είναι πολύ δύσκολη. 

Έχει «αναγκαστεί» να εξισορροπήσει τα οικογενειακά θέματα με τον ηγετικό του ρόλο στη μοναρχία, αφού ο πατέρας του, ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Πριγκίπισσα Κέιτ νοσούν από καρκίνο και υποβάλλονται σε θεραπείες.

«Είτε είσαι πρίγκιπας είτε κοινός θνητός, το να έχεις τον πατέρα σου και την σύζυγό σου να υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο είναι τρομερό», λέει στο PEOPLE αποκλειστικά στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας γνώστης της βασιλικής οικογένειας. «Ο Ουίλιαμ έχει πέσει στα βαθιά».

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, ανέλαβε ξανά τα δημόσια καθήκοντα του αφού πήρε άδεια για να περάσει χρόνο με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους — τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 και τον πρίγκιπα Λούις, 6 ετών — αμέσως μετά την είδηση της διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ που ανακοινώθηκε δημόσια στις 22 Μαρτίου. 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει, περνούν μια κόλαση, ελπίζω να επανέλθουν» αναφέρει στενή συνεργάτης τους στην Telegraph (φωτό)

Χωρίς το παραπάνω να σημαίνει ότι η προσοχή του δεν παραμένει σταθερά στην υποστήριξη της συζύγου του.

«Για τον Ουίλιαμ, όλα εξαρτώνται από την ευημερία της Κέιτ», λέει η βασιλική αναλύτρια Ingrid Seward, συγγραφέας του My Mother and I.

Καθ' όλη τη διάρκεια του 13χρονου γάμου τους, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσαν προτεραιότητα στον ιδιωτικό τους χρόνο με τα παιδιά τους, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο τους κατά τη διάρκεια των σχολικών διαλειμμάτων τους και κάνοντας οι ίδιοι την παράδοση και παραλαβή τους από το σχολείο. Τώρα, η οικογένεια περνάει δύσκολα και πρέπει να είναι ενωμένη.

«Ο Ουίλιαμ έχει δώσει όλη την προτεραιότητα στην Κέιτ και τα παιδιά τους», λέει στο περιοδικό People  η πηγή κοντά στην οικογένεια.

«Από όσα γνωρίζουμε για την προσωπική τους ζωή, για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, το να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους είναι το πιο πολύτιμο και ευχάριστο πράγμα που μπορούν να κάνουν» προσθέτει ο βασιλικός αναλυτής Robert Lacey.

«Η διπλή ασθένεια έχει ασκήσει τεράστια πίεση στον Oυίλιαμ, τόσο ως γονέα όσο και ως κληρονόμο του θρόνου», προσθέτει η Lacey. «Έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, αλλά το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και χωρίς δράματα».

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονισμένος ο Πρίγκιπας William, έμαθε για τον καρκίνο της συζύγου του ανήμερα του μνημόσυνου του Βασιλιά Κωνσταντίνου - «Είμαι περήφανος για την Kate» , δηλώνει ο Βασιλιάς Κάρολος (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ