Happy birthday αδελφούλα Χριστίνα! – Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη τραγούδησε στην αγαπημένη αδελφή της Χριστίνα για τα 28α γενέθλιά της!

Τις οικογενειακές στιγμές τους μοιράστηκαν στα social media οι αδελφές Κεφαλογιάννη, δείχνοντας ακόμα μια φορά την αγάπη και το δέσιμό τους.



Η Χριστίνα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε φωτογραφία με τις τρεις αδελφές μαζί, με αφορμή τα γενέθλιά της για τα οποία η υπουργός Τουρισμού αλλά και η αδελφή τους Δανάη ήταν εκεί για να της τραγουδήσουν το Happy Birthday!

 «Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές σας!!! Έκλεισα τα 38 με χαρούμενες ευχές των παιδιών μου και αγαπημένες στιγμές με τις αδελφές μου Όλγα και Δανάη!», έγραψε η Χριστίνα.


Η Ολγα είναι η πρωτότοκη κόρη του γιατρού και μετέπειτα πολιτικού Γιάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη. Ακολουθεί η Χριστίνα ενάμιση χρόνο μικρότερη και, τέλος, η «μικρή» της οικογένειας, η Δανάη, με τρία χρόνια διαφορά από τη δεύτερη.

«Λόγω της κρητικής καταγωγής μας είμαστε μεγαλωμένες γνωρίζοντας την ουσία του όρου “αγαπημένη οικογένεια”. Από τον πατέρα μας κληρονομήσαμε το κρητικό τσαγανό και από τη μητέρα μας, η οποία θυσίασε την καριέρα της για να μας μεγαλώσει, τις αρχές που κουβαλάμε μέχρι σήμερα, όπως το να πατάμε γερά στα πόδια μας ποντάροντας αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα. 

Η Ολγα και η Χριστίνα όταν ήταν μικρές ένιωθαν σχεδόν σαν δίδυμες. Η υπουργός Τουρισμού έχει πει για την αδερφή τις παλιότερα πως «Με τη Χριστίνα μοιραζόμασταν τα μυστικά μας, αλλά και τα ρούχα. Μια ζωή με θυμάμαι να γκρινιάζω για κάποιο φόρεμα που είχε εξαφανίσει από την ντουλάπα μου. Αν και είμαστε διαφορετικές, αλληλοσυμπληρωνόμαστε και νιώθουμε πολύ δεμένες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ