Η Σίσσυ Φειδά στην πρώτη συνέντευξη της για όλα μετά τον γάμο: ''Δεν προσποιήθηκα ποτέ για το ποια είμαι και από που προέρχομαι - έχω πυροβοληθεί άσχημα και άδικα''!



Βρήκαν αφορμή  να χτυπήσουν και να προκαλέσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Από την άλλη δεν έχω τίποτα να απαντήσω σε όλα. Ο κόσμος ξέρεις καταλαβαίνει τα πάντα.


http://womanbook.gr/wp-content/uploads/2014/01/1190.jpg

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Τέσσερις ημέρες έπειτα από το γάμο της η Σίσσυ Φειδά με ειλικρίνεια και αλήθεια μιλά για τον τελευταίο δύσκολο διάστημα της ζωής της, απαντώντας σε όλους όσους προσπάθησαν έντεχνα ή μη να σπιλώσουν την εικόνα της.

Τέσσερις ημέρες έπειτα από την τελετή του γάμου σας με το Γιώργο Ανδριτσο. Τα συναισθήματα σας;

Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Νιώθω τυχερή. Έχω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου εδώ και πολλά έτη που μ' αγαπούν. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός άνθρωπος.

Είναι ο άνδρας της ζωής σου;

Προφανώς αφού τον παντρεύτηκα. Απλώς έχω μάθει στη ζωή μου να μην είμαι μεγαλόστομη. Τα γεγονότα, η μοίρα, το πεπρωμένο είναι πολλές φορές απρόβλεπτα. Ότι και αν γίνει στην πορεία του χρόνου το βέβαιο είναι πώς ο Γιώργος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάζει με τίποτα.

Ομολόγησες πώς συνειδητοποίησες ότι έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου που σ' αγαπούν. Νομίζω ότι ειδικά αυτή την περίοδο είναι ουσιώδες εξαιτίας της δημόσιας διένεξης που υπήρξε με την μητέρα σου. 

Έχω ανθρώπους που μ' αγαπούν, με ξέρουν πραγματικά, έχουν ζήσει μαζί μου πολλά πράγματα.

Σε πλήγωσαν όσα συνέβησαν;

Δε θέλω να απαντήσω σε τέτοια θέματα.

Φαντάζομαι ότι σε ανθρώπινο επίπεδο στεναχωρήθηκες.

Δεν είναι αυτονόητο;  Προφανώς ήταν δύσκολο και δυσάρεστο γεγονός.

Έχεις δύναμη ψυχής όμως.

Όσοι είναι κοντά μου αυτό μου λένε. Θα σου πω χαρακτηριστικά πώς η επί δεκαπέντε χρόνια φίλη μου έκλαιγε την ημέρα της τελετής και μου είπε “Αν πάθεις κάτι δε θα τ' αντέξω”. Είσαι το στήριγμά μου. Προσπαθώ πολύ. Η ζωή είναι μονόδρομος. Εμείς την φτιάχνουμε. Γινόμαστε αυτό που επιθυμούμε. Αν θέλουμε να είμαστε “το τίποτα”,  παραμένουμε σ΄ αυτή την κατάσταση. Αν πάλι επιθυμούμε να γίνουμε σωστοί άνθρωποι, μπορούμε να το πράξουμε.

http://images.watchit.gr/?h=805&w=600&src=http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/18-04/clothes/pinko7.JPG

Θεωρείς ότι πυροβολήθηκες σε στιγμές άδικα από τον τύπο;

Βεβαίως έχω πυροβοληθεί άσχημα και άδικα αλλά από την στιγμή που εκτίθεμαι στο κοινό και τα μίντια είναι αναμενόμενο. Δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο νοών νοεί τω.

Αισθάνθηκες λαβωμένη τον τελευταίο μήνα από τα μίντια;

Θεωρώ ότι βρήκαν αφορμή  να χτυπήσουν και να προκαλέσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Από την άλλη δεν έχω τίποτα να απαντήσω σε όλα. Ο κόσμος ξέρεις καταλαβαίνει τα πάντα.

Στο twitter αναφορικά με την οικογενειακή διένεξη έγραψες “Θέλω να σταματήσει. Είναι μάνα μου”.

Είναι μία κατάσταση προσωπική και οικογενειακή που δε θέλω να συζητήσω.

Έρχομαι στην ημέρα της τελετής του γάμου σου. Για ποιο λόγο άλλαξες εκκλησία; Κατηγορήθηκες μέχρι και για το ότι ήθελες να κλέψεις λίγη από την λάμψη της Αμάλ Αλαμουντίν


http://cdn.yupiii.gr/images/resized/icemax_926_6920e3e27cb92bf6d7c438149c52444e.jpg

Οποιοσδήποτε κακοήθης και κακοπροαίρετος μπορεί να πει οτιδήποτε θέλει. Είναι δικαίωμά του. Για του λόγου το αληθές λοιπόν δεν έκανα εγώ αυτή την αλλαγή. Επέλεξε να την κάνει ο άνδρας μου λίγες ώρες πριν -όχι γιατί θέλαμε να κρυφτούμε από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και παράπονο με τους φωτογράφους.  Αν την είχαμε ψωνίσει θα λέγαμε στους καλεσμένους “Μην τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο”.  Δεν συνέβη όπως είδατε γιατί οι φίλοι μας ανέβασαν το γάμο παντού. Το μόνο που δε θέλαμε είναι ακριβώς λόγω των δυσάρεστων θεμάτων που μου συνέβησαν την τελευταία περίοδο κάποιοι ίσως πιο επιθετικοί δημοσιογράφοι με κάμερες να με στεναχωρήσουν. Ο Γιώργος λοιπόν ακριβώς επειδή δεν ήθελε κανένας να με κάνει να αισθανθώ λύπη ειδικά αυτή την ημέρα χωρίς να το ξέρω αποφάσισε να κάνει την αλλαγή της εκκλησίας γιατί δεν επιθυμούσε σε μία τόσο σημαντική και χαρούμενη στιγμή  η γυναίκα του να έρθει σε μία τόσο δυσάρεστη θέση. Ούτε με τους φωτογράφους τα έχουμε, ούτε συνέβησε τίποτα απ΄ όσα γράφτηκαν. Ήταν 100% υπερβολικά. Δεν το λέω εγώ. Υπήρχαν παρόντες άνθρωποι εκεί και το αναφέρουν. Το αναφέρω για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους επειδή έλεγαν ότι υπήρχαν μπράβοι

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/nifi-sisi-feida-3_0.png

Γράφτηκε μέχρι και ότι κινδύνεψε φωτορεπόρτερ προσπαθώντας να εισέλθει στην εκκλησία όταν άνδρας της ασφαλείας σας προσπαθούσε να κλείσει το δρόμο.

  Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Στο λέω εντίμως επειδή ακούστηκαν πολλές βλακείες- για να μην εκφραστώ διαφορετικά. Όταν προσλαμβάνεις κάποιους ανθρώπους για να μη σε ενοχλήσουν σε μία προσωπική ιδιωτική στιγμή η δουλειά τους είναι να μην ενοχληθείς. Δεν ισχύει το ότι απαγόρεψαν στο δρόμο ανθρώπους να εισέλθουν. Κάλεσαν από βλακεία την αστυνομία νομίζοντας ότι θα κάνουν κάτι. Αυτά είναι για το θεαθήναι. Το έκαναν συγκεκριμένοι άνθρωποι, όχι όλοι.

Πολλοί ανέφεραν ότι καβαλήσατε καλάμι

Δε με αφορά αυτό το τι μπορεί να λέει και να θεωρεί κάποιος. Εμένα με ενδιαφέρει η πραγματικότητα. Είναι πολύ συγκεκριμένη. Την ξέρω εγώ,  σύζυγος μου και οι δικοί μας άνθρωποι. Υπόλοιπα είναι κουταμάρες για να γίνεται ντόρος.

Κάποιοι απόρησαν ακόμη και με την κουμπαριά σας με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Δεν κατάλαβα γιατί απόρησαν; Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα. Θα ήθελα να μου πεις ανθρώπινα τώρα που το συζητάμε.

http://www.itabloid.gr/wp-content/uploads/2012/03/sissu-feida.jpg

Κανένα. Φαντάζομαι ότι είστε φίλοι επί χρόνια.

Άρα γιατί να απορήσουν; Είναι φίλος μας. Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητα, του αν είναι ελαιοχρωματιστής, υπουργός ή υπάλληλος.  Μας αγαπά, μας ξέρει, είναι χρόνια δίπλα μας. Επέμενε κιόλας να μας παντρέψει παρά τα όσα συνέβησαν. Ίσα ίσα ήθελε ακόμη περισσότερο να είναι δίπλα μας γιατί ξέρει την αλήθεια. Όποιος έχει άλλη γνώμη πραγματικά δε με αφορά. Όπως έχεις δει εγώ δεν κυνηγάω τη δημοσιότητα. Μπορεί να λένε ότι θέλουν. Δε μ' αφορά.

Υπήρξαν εμπόδιο τα έντεκα χρόνια διαφοράς που έχετε με το Γιώργο/

Με προβλημάτισε σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά ξεπεράστηκε. Δεν ήταν εμπόδιο. Γιατί τελικά δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας αλλά οι χαρακτήρες.

Τι αγαπάς σ' εκείνον;

Την ψυχή του, την αντίληψή του. Είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος Αγαπώ επίσης τον ανδρισμό του. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που τιμά το φύλο του με όλη τη σημασία της λέξεως.

Θέλεις να κάνεις παιδία;

Ναι. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι να συμβεί.

Στο γάμο σας ήταν επίσης παρούσες η Δέσποινα Μοιραράκη και η Εύα Καιλη. Είναι προσωπικές σας φίλες;

Βεβαίως. Είναι φίλες μου. Είναι εξαιρετικοί ως άνθρωποι. Η Εύα μάλιστα διατηρεί μία ιδιαίτερη φιλία με το Γιώργο από τα παιδικά τους χρόνια. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Με τη Δέσποινα συνεργαζόμαστε. Είναι φοβερά δυναμική και δραστήρια γυναίκα . Έχει περάσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή της βγήκε αλώβητη. Τη θαυμάζω γι' αυτό.

Επίσης και εσύ βγαίνεις αλώβητη από τα γεγονότα. 

Δεν ξέρω κατά πόσο βγαίνει κάποιος αλώβητος από δύσκολες καταστάσεις.Το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει στο μέλλον ένα πιο σοβαρό θέμα απ αυτό που βίωσα. Αν έχεις τρέλα με τη δημοσιότητα και δε μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες μέσα σου γίνεται μία ατελείωτη αλυσίδα που απέχει μακράν από την ουσία. 

Φοβήθηκες μήπως σπιλωθεί η εικόνα σου;

Όχι. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Δεν υπάρχει καμία εικόνα μου. Υπάρχει ο χαρακτήρας μου και το ποια είμαι. Όποιος είναι κοντά μου και με ζει είτε ένα χρόνο, είτε τριάντα, είτε δεκαπέντε ξέρει ποια είμαι. Ακόμα και οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν. Αν δεις τα μηνύματα και τα γράμματα που μου έχουν στείλει θα κλάψεις. Δεν υπήρχε κάτι να ανησυχήσω. Δεν προσποιήθηκα ποτέ για το ποια είμαι και από που προέρχομαι. Τη ζωή μας την ορίζουμε εμείς. Φτωχόπαιδα που δεν έχουν να φάνε κατακτούν τον πλανήτη. Γίνονται super star πολιτικοί διεθνής; εμβέλειας. Το θέμα είναι που θες να πας και πώς θες να ζήσεις τη ζωή σου.

Πώς θέλεις να εξελιχθεί η ζωή σου από εδώ και πέρα;

Όπως εξελίσσεται μέχρι τώρα. Πιστεύω προς το καλύτερο. Θέλω να έχω πάντοτε ανθρώπους που με αγαπάνε δίπλα μου. Αν παρατηρήσεις διαβάσεις συνεντεύξεις μου θα το διαπιστώσεις.

 

 “Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Νιώθω τυχερή. Έχω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου εδώ και πολλά έτη που μ' αγαπούν” αναφέρει στο περιοδικό η Σίσσυ Φειδά. Έπειτα από την πολύ έντονα δύσκολη περίοδο των τελευταίων ημερών που βίωσε εξαιτίας της δημόσιας αντιπαράθεσης με τη μητέρα της η παρουσιάστρια και διακοσμήτρια δεν κρύβει πώς  “Δεν ξέρω κατά πόσο βγαίνει κάποιος αλώβητος από δύσκολες καταστάσεις. Το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει στο μέλλον ένα πιο σοβαρό θέμα απ αυτό που βίωσα”.

Ο Γιώργος Ανδρίτσος αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα της ζωής της, Η Σίσσυ Φειδά εξομολογείται ότι την κέρδισε η ψυχή, η αντίληψη και η ευφυΐα του. 

Ο Γιάννης Βίτσας και οι καταπληκτικές συνεντεύξεις του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ