Φούχτελ: ''Υποκινούμενες οι αντιδράσεις''

Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά είναι υποκινούμενες, δήλωσε πριν από λίγο ο Γερμανός Υφυπουργός Εργασίας Χανς Φούχτελ. "Δεν ήμουν θύμα αντιδράσεων. Ήταν παρεξήγηση" λέει ο Γερμανός Πρόξενος στην Ελλάδα Βόλφγκανκ Ντολ μετά την επίθεση που δέχθηκε από διαδηλωτές στη ΔΕΘ. "Έχασα μόνο τα γυαλιά μου, είπε, που κόστιζαν μόλις 3 ευρώ."

Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά είναι υποκινούμενες, δήλωσε πριν από λίγο ο Γερμανός Υφυπουργός Εργασίας Χανς Φούχτελ.


Σχετικά τη δήλωση του που προκάλεσε σάλο οτι «3.000 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1.000 άτομα» τόνισε οτι παρερμηνεύτηκε. "Έχω γνωρίσει πολύ εργατικούς ανθρώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα, είπε ο Χανς Φούχτελ.
"Δεν ήμουν θύμα αντιδράσεων. Ήταν παρεξήγηση" λέει ο Γερμανός Πρόξενος στην Ελλάδα Βόλφγκανκ Ντολ μετά την επίθεση που δέχθηκε από διαδηλωτές στη ΔΕΘ. "Έχασα μόνο τα γυαλιά μου, είπε, που κόστιζαν μόλις 3 ευρώ."

ΒΙΝΤΕΟ: Το "ξύλο" στη ΔΕΘ

 

Διαδηλωτές γρονθοκοπούν μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας, που έφτασαν πριν λίγο στη ΔΕθ για να συμμετάσχουν σε ημερίδα, όπου αναμένεται και ο Χανς Φούχτελ.
Εξαιρετικά δυσάρεστα τα επεισόδια, δήλωσε ο δημαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας οτι η ελληνογερμανικη συνέλευση διεξάγεται σε μία δύσκολη συγκυρία εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ.
Πηγή: antenna/enikos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ