It's all about denim! Ιδού τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψετε!

Τα denim κομμάτια αποτελούν χωρίς αμφιβολία τα πιο αγαπημένα casual ρούχα κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, καθώς συνδυάζουν άνεση και στιλ.

Τα denim κομμάτια αποτελούν χωρίς αμφιβολία τα πιο αγαπημένα casual ρούχα κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, καθώς συνδυάζουν άνεση και στιλ.

Μοντέρνα φορέματα, boyfriend jeans, σαλοπέτες και κλασικά τζιν μπουφάν φοριούνται όλες τις ώρες και μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν το βασικό σου κομμάτι για μία stylish εμφάνιση.

Αν σου αρέσει το πιο κλασικό ντύσιμο, διάλεξε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και φόρεσέ το με πουκάμισα ή μονόχρωμα t-shirts, ώστε να πετύχεις ένα άνετο casual look. Πρόσθεσε μερικά κομψά αξεσουάρ και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή πάνινα sneakers.

Αν πάλι θέλεις να ξεχωρίσεις με τις εμφανίσεις σου και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfits για πρωί και βράδυ, προτίμησε μία σαλοπέτα ή ένα boyfriend τζιν και συνδύασέ το με crop top, σακάκι και ένα κομψό ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση διάλεξε τα κομμάτια που κολακεύουν τη σιλουέτα σου και ταιριάζουν στο στιλ σου, ενώ μία καλή ιδέα είναι να προσθέσεις και μερικά denim αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα σύνολά σου.

Εμείς φτιάξαμε τη δική μας λίστα με τα αγαπημένα μας denim ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για αυτή την εποχή και σου δίνουμε ιδέες.


Δείτε όλα τα κομμάτια στο http://joytv.gr/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ