Μάθετε για τις αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής - Κριοί ετοιμαστείτε για γνωριμίες, Παρθένοι για καυγάδες και Ιχθείς για να ζητήσετε βοήθεια!

Θα έχετε ένα ζητηματάκι σήμερα στις επικοινωνίες σας. Άλλα θα σας λένε άλλα θα καταλαβαίνετε, θα ψάχνετε κάποιον και δεν θα το σηκώνει. Επίσης δεν αποκλείεται να παρεξηγήσουν αυτά που λέτε...

ΚΡΙΟΣ

Οι διαδικτυακές γνωριμίες ευνοούνται αυτό το Σαββατοκύριακο. (Αρκεί βέβαια να είστε επιλεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι αυτοί που συναντάτε online είναι όντως αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι. Υπάρχει κίνδυνος να την πατήσετε. ) Πειραματιστείτε πάντως με τις online γνωριμίες, δεν είναι ντροπή. Πολλοί απ’ τους μεγαλύτερους σύγχρονους έρωτες άνθισαν μέσω του ίντερνετ. Ίσως είναι η σειρά σας…   Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο διορατικοί και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα συναντήσετε μέσα στο διήμερο.    


ΤΑΥΡΟΣ

Το σεξ τριγυρίζει έντονα στο μυαλό σας σήμερα. Κατανοητό, αλλά μην σας γίνει εμμονή. Υπάρχει κίνδυνος να μειώσετε τα στάνταρ σας, και να δοθείτε στον πρώτο τυχόντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να είστε επιλεκτικοί. Ας είναι και ο δεύτερος ή ο τρίτος τυχόντας, αρκεί να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος που πληρώσατε ακριβά.   Εκμεταλλευτείτε τις ικανότητές σας σε κάθε επίπεδο και μη βιαστείτε να απογοητευτείτε αν η υλοποίηση ενός στόχου σας δεν πετύχει με την πρώτη προσπάθεια.    

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε ένα ζητηματάκι σήμερα στις επικοινωνίες σας. Άλλα θα σας λένε άλλα θα καταλαβαίνετε, θα ψάχνετε κάποιον και δεν θα το σηκώνει. Επίσης δεν αποκλείεται να παρεξηγήσουν αυτά που λέτε, ίσως επειδή δεν τα διατυπώνετε με σαφήνεια. Χρειάζεται τακτ και διπλωματία η ημέρα για να γλιτώσετε τζάμπα καβγάδες και στεναχώριες.    Μια θετική εξέλιξη στον τομέα των αισθηματικών, σας τροφοδοτεί με απίστευτη ενέργεια και αισιοδοξία, οπότε απολαύστε το γιατί έχει αξία ανεκτίμητη.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι κατάλληλο για πνευματική εργασία – ειδικά η Κυριακή.. Η έμπνευση θα σας επισκεφτεί και έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε κάτι όμορφο. Ένα τραγούδι, μια ζωγραφιά, ένα διήγημα, ένα παραμύθι, ένα άρθρο. Σημείωση για τους φοιτητές/μαθητές: Η ύλη θα σας φανεί ξαφνικά πιο εύκολη και κατανοητή. Λογικό να μη θέλετε να ξοδέψετε την Κυριακή σας διαβάζοντας, όμως στην ουσία έτσι, τελικά, θα κερδίσετε χρόνο.   Πιθανή συνάντηση με κάποιον Λέοντα, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν και θα σας δημιουργήσει αρκετές αμφιβολίες για την τωρινή σας σχέση.    

ΛΕΩΝ

Καμιά φορά στο ίντερνετ μπορεί να φανείτε κάπως αγενείς. Μην βγάζετε τα νεύρα σας σε αγνώστους, κι επίσης να θυμάστε πως καλό είναι να μιλάμε στους άλλους όπως θέλουμε να μιλούν αυτοί σε μας. Το ίντερνετ είναι άτιμο πράγμα, και μερικές φορές βγάζει τον κακό εαυτό μας. Για να αποφύγετε τυχόν μπλεξίματα να θυμάστε ότι κάποιοι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι από εσάς, ή μπορεί απλώς να μην πιάνουν το -έξυπνο ομολογουμένως- χιούμορ σας.   Κάποιο στρες που αισθάνεστε εξαιτίας μιας συνάντησης που πρόκειται να γίνει μέσα στο διήμερο, από το απόγευμα της Κυριακής θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πως όλο αυτό το άγχος δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο από εσάς.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν άνθρωποι απότομοι και επιθετικοί που δε μπορείς να συζητήσεις μαζί τους χωρίς να φοβάσαι ότι θα φας ξύλο. Ευτυχώς δεν είστε εσείς αυτοί οι άνθρωποι, μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως θα συναντήσετε κάποιον που θα σας φέρει στα όριά σας. Συγκρατηθείτε, κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε, και μετά αγνοήστε τον για το υπόλοιπο της ζωής σας.    Πολλές συμπτώσεις θα παρουσιαστούν στο διάβα σας τις επόμενες ημέρες. Είναι απλώς συμπτώσεις, μη χάσετε το χρόνο σας αναλύοντάς τες.    

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε πως δίνετε στον έρωτα περισσότερα απ’ όσα παίρνετε. Στην πραγματικότητα ο χαρακτήρας σας είναι τέτοιος που θέλετε να δίνετε, χωρίς αρχικά να νοιάζεστε καν για την ανταπόδωση. Είναι λογικό όμως να γίνεστε έξαλλοι όταν συνειδητοποιείτε πως μόνο εσείς δίνετε. Αυτο το Σαββατοκύριακο θα καταλάβετε γιατί κυριαρχεί αυτό το μοτίβο στην ερωτική σας ζωή και θα έχετε την ευκαιρία να το αλλάξετε.   Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που πρέπει επιτέλους να πάρετε. Δεν είναι όμως η περίοδος γι’ αυτό. Σκεφτείτε όσο θέλετε, αλλά μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις ακόμα.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νομίζετε ότι δεν θα σας καταλάβουν όταν κάνετε τις παγαποντιές σας, αλλά καλό είναι να είστε προσεκτικοί. Αν πρέπει οπωσδήποτε να λέτε ψέματα τουλάχιστον να θυμάστε τι είπατε και σε ποιον. Κάποιος σας έχει καταλάβει και έχει πολύ καλή μνήμη – δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να σας τσεκάρει…   Κάνατε αρκετά λάθη το καλοκαίρι. Βρείτε το χρόνο να σκεφτείτε ψύχραιμα τι ήταν αυτό που έφταιξε και πώς μπορείτε να το διορθώσετε…    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι μεγάλο τελειώνει αυτό το Σαββατοκύριακο, ακόμη κι αν δεν το καταλάβετε εκείνη τη στιγμή. Μπαίνετε σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας και θα αναγκαστείτε να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε. Μην τρομάζετε, καθόλου κακό δεν είναι αυτό: Πετώντας τοξικά πράγματα από τη ζωή σας (συνήθειες, κάποιους “φίλους” κ.α.) θα νιώσετε βραχυπρόθεσμα μια αμηχανία, όμως η ψυχολογία σας θα ανέβει και μακροπρόθεσμα μάλιστα θα σταθεροποιηθεί.   Προσέξτε την υγεία σας. Αν κάνετε γυμναστική φροντίστε να κάνετε την απαιτούμενη προθέρμανση. Κι αν δεν είχατε στο νου σας να γυμναστείτε, κάντε το. Έτσι θα βοηθήσετε την υγεία σας (και την ψυχολογία σας).    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σας θα τριγυρίζει σε έναν άνθρωπο που κάποτε ήσασταν μαζί, και θα νοσταλγήσετε τις (λίγες εδώ που τα λέμε) καλές στιγμές που περάσατε μαζί. Προς Θεού όμως, μην μεθύσετε και τον/την πάρετε τηλέφωνο. Αν θέλετε οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε δοκιμάστε γραπτούς τρόπους πρώτα, για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για κοινωνική επαφή και απ’ την άλλη πλευρά.   Θα έχετε την τάση να δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πως δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Πείτε όχι, μην διστάζετε. Είναι πολύ καλύτερο να τους απογοητεύσετε μια κι έξω απ’ ό,τι να τους δώσετε ψεύτικες ελπίδες.    

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει μάλλον βαρετά, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε πιο ενδιαφέρον: μη νιώθετε ότι συνέχεια πρέπει να διασκεδάζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Ξεκουραστείτε, τεμπελιάστε και -κυρίως- κάντε και ένα διάλλειμα απ’ το Facebook. Λίγη φεϊσμπουκική αποτοξίνωση είναι ό,τι πρέπει αυτήν την εποχή.   Έχετε το νου σας σε κάτι που θα σχετίζεται με τον αριθμό 7. Προσέξτε πού θα τον συναντήσετε και γιατί και δεν αποκλείεται να κερδίσετε μερικά χρήματα.  

  ΙΧΘΥΣ

Θα χρειαστείτε τη βοήθεια των άλλων το Σαββατοκύριακο, μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Συχνά οι συμβουλές τους δεν σας βοηθούν, αλλά τώρα δεν αποκλείεται να σας δώσουν καλές ιδέες για το πώς θα λύσετε το πρόβλημα αλλά και να τονώσουν, τελικά, την αυτοπεποίθηση σας. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις συμβουλές κατά γράμμα, αλλά μόνο να κερδίσετε έχετε ζητώντας τες.    Έχετε όλα τα φόντα για να γίνεται ο ήρωας στη ζωή κάποιου. Βοηθήστε απλόχερα τους γύρω σας, και βάλτε το χαμόγελο στο πρόσωπό τους, έτσι για τη χαρά!

Πηγή: lifo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ