Τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου!

Κριός Μη σκοτίζεστε για τα κρίματα των άλλων, Κριοί, γιατί κάπως έτσι βάζετε τον εαυτό σας στην άκρη και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες.

Κριός Μη σκοτίζεστε για τα κρίματα των άλλων, Κριοί, γιατί κάπως έτσι βάζετε τον εαυτό σας στην άκρη και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες. Αυτό το διήμερο δώστε βάση στα προσωπικά σας θέματα και σταματήστε να το παίζετε σωτήρες των γύρω σας. Προσοχή στα έξοδά σας, ειδικά εκείνα που γίνονται για λόγους πολυτέλειας.

Ταύρος Οι μέρες σας σε μία συγκεκριμένη σχέση είναι μετρημένες, γι’ αυτό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τον εναπομείναντα χρόνο όσο πιο καλά γίνεται και για τις δύο πλευρές. Κάποιοι αποχωρισμοί, πάντως, είναι απαραίτητοι για το καλό όλων. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, παρ’ όλες τις προστριβές που σημειώνονται αυτό το διάστημα.

Δίδυμος Αφήστε τις συγκρίσεις στην άκρη και κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε με τα μέσα που διαθέτετε. Οι μέρες δεν ενδείκνυνται για δραστικές αλλαγές και διεκδικήσεις, επομένως συμφιλιωθείτε με τα άτομα του κύκλου σας, χωρίς ενδοιασμούς. Ησυχία στα ερωτικά σας, που καλά θα κάνετε να μη διαταράξετε με χαζές αφορμές.

Καρκίνος Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν τώρα σε τροχιά ανόδου, αλλά η πρόοδος που επιδιώκετε, δεν πρόκειται να συμβεί, αν δεν διαθέσετε όλη σας την ενέργεια στον κύριο στόχο σας. Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας αποσπάσει την προσοχή. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με αισθηματικά θέματα.

Λέων Μην την πατήσετε όπως την προηγούμενη φορά, με το νέο ειδύλλιο που εμφανίζεται τώρα στη ζωή σας. Οι άμυνές σας έχουν φτιαχτεί για κάποιον λόγο, Λέοντες, και καλά θα κάνετε να τις χρησιμοποιήσετε μέχρι να εμπιστευτείτε πλήρως αυτόν που έχετε μπροστά σας. Προσοχή στις κουβέντες που ανταλλάσσετε με μεγαλύτερους σε ηλικία (κυρίως γονείς).

Παρθένος Οι ισορροπίες των επαγγελματικών σας είναι αρκετά εύθραυστες τώρα, επομένως μην πείτε λόγια που μπορεί να δημιουργήσουν αχρείαστες κόντρες. Συμβιβαστείτε και θα δικαιωθείτε εν καιρώ. Η Αφροδίτη ευνοεί το τολμηρό φλερτ, είτε προέρχεται από εσάς είτε απευθύνεται σε σας. Μην κλείνετε πόρτες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Ζυγός Μην ψάχνετε στο παρελθόν σας για έντονες συγκινήσεις, γιατί δεν θα βρείτε τίποτα ενδιαφέρον. Εστιάστε στο παρόν και στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα, άμεσα ή έμμεσα. Προσοχή στις συναλλαγές με Τοξότες, γιατί τα συμφέροντά σας είναι αντικρουόμενα, αυτό το διάστημα. Καλύτερα να μην τους δώσετε πολύ θάρρος.

Σκορπιός Μία απρόσμενη επίσκεψη ή ένα τηλεφώνημα θα σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με κάποιες πρόσφατες επιλογές σας. Μη μετανιώνετε για ό, τι κάνατε, απλώς προσαρμόστε τη συμπεριφορά σας στα νέα δεδομένα. Ο Κρόνος φέρνει άνοδο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μη βιαστείτε, ωστόσο, να επαναπαυθείτε σ’ αυτή την θετική εξέλιξη.

Τοξότης Η ηρεμία που επικρατεί στα επαγγελματικά σας, σας καλμάρει, αλλά μπορεί να λειτουργήσει κάπως παραπλανητικά. Συνεχίστε να διεκδικείτε αυτό που θέλετε και μην ξεχνάτε ότι ο ανταγωνισμός είναι πάντοτε ενεργός. Εντάσεις σας περιμένουν στις φιλικές σας σχέσεις, που, αν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, δεν θα σας πλήξουν ιδιαίτερα σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο.

Αιγόκερως Μια λάθος κουβέντα θα σας οδηγήσει σε καυγάδες που δεν χρειάζεστε καθόλου, αυτή την περίοδο. Μετρήστε με προσοχή τα λόγια σας προτού τα εκστομίσετε και μην παίρνετε ως δεδομένη καμία αντίδραση. Άνοδο φέρνει στα επαγγελματικά σας μια καινούργια γνωριμία. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει νέες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Υδροχόος Είναι πολύ σημαντικό τώρα να φανείτε συνεπείς στις δεσμεύσεις σας, γιατί η εικόνα που δίνετε στα άτομα του στενού σας κύκλου, θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία σας. Δεν είναι καιρός να ρισκάρετε κάτι τόσο σημαντικό. Μακριά από Ταύρους, ειδικά αν ανάμεσά σας υπάρχει ανταγωνισμός σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύς Το έντονο φλερτ μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση τώρα, αλλά σίγουρα θα σας τονώσει το ηθικό. Μην απορρίπτετε κανέναν και τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσετε προσεκτικά τι έχει να σας προσφέρει. Προσοχή στις βιαστικές επαγγελματικές επιλογές. Καλύτερα να ζητήσετε τη συμβουλή ενός εμπειρότερου από εσάς προσώπου, σε ζητήματα καριέρας.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ