LE PLIAGE® HÉRITAGE... Η τσάντα των stars! Τη φορούν οι Jessica Alba, Katie Holmes, January Jines! Ένα ακόμα hit από τον οίκο Longchamp!

Περισσότερα από 65 χρόνια τεχνογνωσίας αποτελούν το ορόσημο για να ατενίσουμε το μέλλον, όπως μας αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά αυτό το φθινόπωρο, ο οίκος Longchamp με τη συλλογή LE PLIAGE® HÉRITAGE.

Περισσότερα από 65 χρόνια τεχνογνωσίας αποτελούν το ορόσημο για να ατενίσουμε το μέλλον, όπως μας αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά αυτό το φθινόπωρο, ο οίκος Longchamp με τη συλλογή LE PLIAGE® HÉRITAGE. Με αφετηρία τη δεξιοτεχνία στα δερμάτινα είδη, για την οποία, άλλωστε φημίζεται ο οίκος, η νέα αυτή τσάντα, ειδικά φτιαγμένη για την πόλη, αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική Le Pliage® συλλογή, ενώ, αναμφίβολα, έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει το νέο must- όπως επιτάσσει η μόδα της νέας σεζόν, και όχι μόνο.



Με το μοναδικό συνδυασμό του σύγχρονου στυλ με τη χειροτεχνική παράδοση, η τσάντα LE PLIAGE® HÉRITAGE έχει, σαφώς, ό,τι χρειάζεται για να γίνει η επόμενη it-bag του οίκου. Από την αρχική εκδοχή του Le Pliage®, δανείζεται την χαρακτηριστική τραπεζοειδή δομή της, την οποία, όμως, μετατρέπει σε γραφική και μοντέρνα, χρησιμοποιώντας δέρμα αγελάδας. Αυτό το εντυπωσιακό και, συγχρόνως, χαρακτηριστικό σχήμα αντισταθμίζεται από τη μινιμαλιστική λεπτομέρεια: το έμβλημα της Le Pliage®  έχει μεταμορφωθεί σε μία κομψή οφθαλμαπάτη, ενώ η υπογραφή του οίκου Longchamp, στους τόνους του χρυσού, επισφραγίζει την ασύγκριτη πολυτέλεια της LE PLIAGE® HÉRITAGE.



Η ουσία της up-to-the-minute κομψότητας, που επιβάλλουν οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης, είναι η ευελιξία της  LE PLIAGE® HÉRITAGE . Με τον αφαιρούμενο ιμάντα και τις λεπτές χειρολαβές της, μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους: στο χέρι, στον ώμο ή- για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις- κατά μήκος του σώματος. Κάθε φορά, ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, μέχρι να καλυφθεί όλο το φάσμα των στυλ, από το πιο κλασικό στο πιο ιδιαίτερο.



Πέντε βαθιές και πλούσιες αποχρώσεις συμπληρώνουν το γραφικό σχήμα και το εκλεπτυσμένο δέρμα της LE PLIAGE® HÉRITAGE: Το μαύρο και το πορτοκαλί εκπέμπουν διαχρονική κομψότητα, ενώ το μπορντώ, το μύρτιλο και το εκρού εξιτάρουν και αιχμαλωτίζουν το βλέμμα.

Οι καθαρές γραμμές της τσάντας διατίθενται, επίσης, και σε πιο ιδιαίτερες εκδοχές, αρκεί να κοιτάξετε την LE PLIAGE® HÉRITAGE LUXE, ειδικά φτιαγμένη από τρίχωμα αγελάδας και με animal print μοτίβο, στα χρώματα του κάμελ, του  μπορντώ, της μέντας ή του σιδήρου. Εναλλακτικά, ένα λεπτό ombre μοτίβο, σε αποχρώσεις του γκρι και μπεζ, αναδεικνύει μία πιο εκλεπτυσμένη minimal εμφάνιση.

LE PLIAGE® HÉRITAGE: η νέα it-τσάντα του οίκου Longchamp για το Φθινόπωρο 2014. Η απόλυτα διαχρονική τσάντα του σήμερα και του αύριο.




LONGCHAMP:  Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η παράδοση του οίκου Longchamp στην τελειότητα χρονολογείται από περισσότερο από 65 χρόνια, στην εποχή που οι Αμερικάνοι στρατιώτες στο Παρίσι, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στέκονταν στη γραμμή για να αγοράσουν πίπες με δερμάτινη επένδυση, σύμβολο της γαλλικής τεχνογνωσίας.
Καθώς ο οίκος Longchamp δημιουργούσε ολοένα και περισσότερες τσάντες, αλλά και αποσκευές, η τεχνογνωσία του στην επιλογή του καλύτερου δέρματος έπαιζε ακόμη σπουδαιότερο ρόλο. Σήμερα, οι συνεργάτες του οίκου, έχοντας στη διάθεσή τους κορυφαίους στην Ευρώπη -και όχι μόνο- βυρσοδέψες, εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ποικιλία των δερμάτων, δέρματα λεία ή σαγρέ, σκληρά ή απαλά στην αφή, πάντα από φυσικά υλικά, που αποκτούν ακόμα περισσότερη ομορφιά και ξεχωριστή προσωπικότητα με την πάροδο του χρόνου.
Δημιουργημένα από τα έμπειρα χέρια των ειδικών του οίκου Longchamp και πάντα αναδεικνύοντας τα σε νέα και σύγχρονα σχέδια κάθε εποχής, τα δέρματα αυτά προσδίδουν στις τσάντες Longchamp ένα μοναδικό χαρακτήρα, καθιστώντας τις, χρόνο με το χρόνο, τα πιο πολύτιμα καθημερινά αξεσουάρ σας.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ