Οι κοντοί άντρες, με λιγότερο απο 80 κιλά βάρος, κάνουν πιο συχνά σεξ!

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άνδρες με καλή σωματική διάπλαση, πιο σκούρο τόνο δέρματος και συνολικά καλή εμφάνιση σεξουαλικά ελκυστικούς. Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς ή ακόμα και ότι το κόμπλεξ που προσάπτουμε στους κοντούς έχουν επιστημονική βάση.



Όμως, μια πρόσφατη μελέτη έρχεται να δικαιώσει πανηγυρικά τους κοντούς άντρες στο κομμάτι της σεξουαλικής δραστηριότητας. Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άντρες που είναι κοντά στο 1,75 ή και λιγότερο έκαναν περισσότερο σεξ από τους άνδρες οι οποίοι ήταν ψηλότεροι. Οι ερευνητές εξέτασαν 531 άνδρες ηλικίας 20 έως 54 ετών και μέτρησαν το σωματικό τους βάρος, την περίμετρο της μέσης, το ύψος και τη συχνότητα συνουσίας.
Συμπέραναν ότι οι άνδρες που ήταν κάτω από 1,75 είχαν σεξουαλική επαφή περισσότερο από 3,5 φορές την εβδομάδα.Επίσης, πιο ενεργοί σεξουαλικά είναι οι άνδρες μεταξύ 25-29 ετών που ζυγίζουν λιγότερο από 80 κιλά, δεν ξεπερνούν το φυσιολογικό Δείκτη Μάζας Σώματος και δεν ξεπερνούν το φυσιολογικό όριο ως προς τη διάμετρο της μέσης τους.

Επομένως, κάθε φορά που ακούς την ερώτηση «το μέγεθος μετράει;», απάντα ότι φυσικά μετράει! Όσο πιο μικρό το… μέγεθος (του ατόμου), τόσο περισσότερο το σεξ. Το θέμα της ποσότητας το λύσαμε, οι κοντοί άντρες κάνουν περισσότερο σεξ, με την ποιότητα του σεξ τι γίνεται;

ipop.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ