Γης Μαδιάμ το MEGA - Κεφαλογιάννης: «Κατρούγκαλε είσαι ηλίθιος! Εσύ ο βλάκας μιλάς για τον πατέρα μου;»

Σε… κόλαση μετετράπη το τηλεοπτικό στούντιο του Mega tτο πρωί. Δεν ήθελαν και πολύ για να «ανάψουν» τα αίματα ανάμεσα στον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Σε… κόλαση μετετράπη το τηλεοπτικό στούντιο του Mega tτο πρωί. Δεν ήθελαν και πολύ για να «ανάψουν» τα αίματα ανάμεσα στον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Οι δυο άνδρες εμφανιζόμενοι σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή αντάλλαξαν σκληρούς χαρακτηρισμούς «συζητώντας» για την διαπλοκή.

1

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όπως σημειώνει το enikos.gr όταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον πατέρα του κ. Κεφαλογιάννη προκαλώντας την αντίδραση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος του είπε: «Λέτε βλακείες, όπως βλάκας είστε κ. Κατρούγκαλε. Είσαστε ηλίθιος. Εσείς ο ανόητος μιλάτε για τον πατέρα μου;».

Οι παρουσιαστές αναγκάστηκαν να διακόψουν με διαφημίσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη από τον κ. Κεφαλογιάννη καθώς είχε… μπερδέψει προφανώς τον θείο του, Ιωάννη Κεφαλογιάννη, με τον πατέρα του ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ