240 παίκτες γκολφ από 14 χώρες του κόσμου έπαιξαν στο 9ο Aegean Airlines Pro-Am στο μαγευτικό Costa Navarino - Δύο γήπεδα γκολφ από τα καλύτερα του κόσμου με 54 τρύπες! (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Διεθνές Τουρνουά Γκολφ "Aegean Airlines Pro-Am", στις μαγευτικές εγκαταστάσεις της Costa Navarino στη Μεσσηνία...


O νικητής Νicolo Geggero με την Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Πρόεδρο της Aegean Θεόδωρο Βασιλάκη και δύο αεροσυνοδούς

Η AEGEAN διοργάνωσε για 9η συνεχή χρονιά το διεθνές τουρνουά γκολφ Αegean Airlines Pro-Am (www.aegeanproam.com), που έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του γκολφ στην Ευρώπη και τελεί υπό την αιγίδα των PG As of Europe, της πιο αναγνωρισμένης ένωσης επαγγελματιών του γκολφ στην Ευρώπη.

Το 9ο Aegean Airlines Pro-Am διεξήχθηκε σε δύο γήπεδα γκολφ, που θεωρούνται τα καλύτερα, όχι μόνο της χώρας μας αλλά και του κόσμου, στο The Dunes Course και The Bay Course (54 τρύπες), στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος Τ.Ε.ΜΕ.Σ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ AEGEAN AIRLINES )

Το επιτυχημένο τουρνουά της AEGEAN που συγκέντρωσε 240 παίκτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 14 χώρες του κόσμου, επιβεβαιώνει το υψηλό κύρος της διοργάνωσής του, ως βασικής συνιστώσας του μέλλοντος του γκολφ στη χώρα μας.

Δείτε περισσότερα εδώ - vipnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ