Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμο του! – Καλεσμένοι από τον Λεμπρόν ως τον Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτό & βίντεο)

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον γάμο του μπασκετμπολίστα.

Ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο που μας έχει κάνει περήφανους πάρα πολλές φορές με την καριέρα που έχει κάνει στο NBA, επιτέλους παντρεύεται την καλή του, την Μαράια.

Το ζευγάρι έχει ήδη 3 παιδιά και ήρθε η ώρα του γάμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα, στην Πύλο, στο αγαπημένο ξενοδοχείο του μπασκετμπολίστα, το Costa Navarino.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή, On Time,  επικρατέστερη ημερομηνία είναι αυτή της 31 Αυγούστου.


Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται το καλοκαίρι την αγαπημένη του – Ο Έλληνας «θρύλος» του μπάσκετ θα κάνει το γάμο του, στην Πύλο (φωτό & βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εκφράσει κάποιες επιθυμίες για το μενού το οποίο θα περιλαμβάνει τα πάντα. Θα υπάρχουν και διεθνείς γεύσεις, ωστόσο θα δοθεί βαρύτητα σε ντόπια εδέσματα της ελληνικής κουζίνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην λίστα των καλεσμένων θα βρεθεί ο μεγάλος σταρ του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ Κωνσταντίνος Αργυρός, Θάνος Πετρέλης και Αντώνης Ρέμος πιθανόν να εμφανιστούν στο γαμήλιο πάρτι.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούμπο: Το τρυφερό βίντεο με τα μικρά του αγοράκια – Παίζουν μπάσκετ με τον πρωταθλητή «χαζομπαμπά» τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ