Ποιον προορισμό να επιλέξετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, με βάση το ζώδιό σας! Σε ποια μέρη θα περάσετε καλά και ποια σημεία απλά δεν είναι για εσάς!

Οι διακοπές είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για την πλειονότητα των ανθρώπων (αναφερόμαστε σε όσους έχουν ακόμα αυτή την πολυτέλεια). Υπάρχουν μια σειρά από λεπτομέρειες και δεδομένα που καθορίζουν σε τελική ανάλυση τις προτιμήσεις των ανθρώπων, αλλά και εξασφαλίζουν σε σημαντικό βαθμό το αν αυτές οι μέρες θα έχουν θετική επίδραση.

Οι διακοπές είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για την πλειονότητα των ανθρώπων (αναφερόμαστε σε όσους έχουν ακόμα αυτή την πολυτέλεια). Υπάρχουν μια σειρά από λεπτομέρειες και δεδομένα που καθορίζουν σε τελική ανάλυση τις προτιμήσεις των ανθρώπων, αλλά και εξασφαλίζουν σε σημαντικό βαθμό το αν αυτές οι μέρες θα έχουν θετική επίδραση.



Πριν αποφασίσει κάποιος να πάει διακοπές, πρέπει να κάτσει και να σκεφτεί τι ακριβώς θέλει, συνυπολογίζοντας ένα σωρό παραμέτρους. Και σε αυτή την περίπτωση, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις, αφού όλα είναι θέμα χαρακτήρα, γούστου, ενδιαφερόντων και εμπειριών. Όταν κάποιος γνωρίζει τα στοιχεία που διακρίνουν το ζώδιο του, τότε μπορεί να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για να περάσει ευχάριστες διακοπές.

Οι απορίες και οι επιλογές

Πριν δούμε αναλυτικά τι ταιριάζει περισσότερο σε κάθε ζώδιο, καλό είναι να σταθούμε σε όλες τις απορείς που μπορεί να έχει κάποιος πριν πάει διακοπές, αλλά και στις επιλογές από τις οποίες καλείται να διαλέξει.


Υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν πάντα το βουνό ή τη θάλασσα και υπάρχουν και αυτοί που αναζητούν μέρη που να συνδυάζουν ιδανικά και τα δύο. Άλλοι πάλι διαλέγουν μόνο νησιά, ενώ άλλοι δείχνουν προτίμηση σε παραθαλάσσιες περιοχές (πόλεις και χωριά), σε μεγάλα γεωγραφικά τμήματα της χώρας. Αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν το εξωτερικό για διακοπές, όμως η μεγαλύτερη πλειονότητα… μένει Ελλάδα. Άλλο ένα στοιχείο έχει να κάνει με τον πληθυσμό που μαζεύει κάθε περιοχή, σε περίοδο διακοπών. Έτσι, οι μοναχικοί τύποι και όσοι αναζητούν τη γαλήνη και τη χαλάρωση θα επιλέξουν απομακρυσμένες ή μη δημοφιλείς περιοχές, ενώ όσοι έχουν διάθεση για έντονη διασκέδαση και ξέφρενους ρυθμούς θα προτιμήσουν τις πιο πολυσύχναστες περιοχές. Τέλος, υπάρχει το θέμα με τη χρονική διάρκεια και τις ημερομηνίες. Οι περισσότεροι (μιλάμε για αυτούς που έχουν δυνατότητα επιλογής) προτιμούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και ακολουθούν οι Ιούλιος και Ιούνιος. Βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί που εφόσον μπορούν, αποφασίζουν να «σπάσουν» στα δύο τις διακοπές τους.


Μετά από όλα αυτά, αρχίζει μια σειρά από απορίες και ερωτήματα. Πρόκειται κυρίως για δεδομένα που έχουν να κάνουν με τη μετακίνηση, τη διαμονή, τις αποστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες, τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, τη δυνατότητα για περαιτέρω δραστηριότητες. Όλα αυτά σχετίζονται φυσικά άμεσα και με την τιμή των πακέτων, αλλά και τα προσωπικά γούστα του καθενός. Εδώ είναι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ακόμα μεγαλύτερη έρευνα, καθώς αρκετές φορές η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με τις υποσχέσεις, τις διαφημίσεις και τις πληροφορίες από τρίτους. Ας δούμε όμως, τι είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον κάθε άνθρωπο, με βάση το ζώδιο του.



Κριός και διακοπές

Οι Κριοί είναι ιδιαίτερα ενεργητικοί και ανταγωνιστικοί. Προτιμούν τους ζεστούς προορισμούς. Κάθε φορά θέλουν να μαθαίνουν όσο πιο πολλά μπορούν για τον τόπο που επισκέπτονται (ιστορία, ήθη, έθιμα). Τους αρέσουν τα αξιοθέατα, αλλά η αγαπημένη τους ασχολία είναι οι δραστηριότητες και τα σπορ. Έτσι, προτιμούν περιοχές, όπου θα μπορούν να κάνουν ορειβασία, κατάδυση, αναρρίχηση, ποδήλατο ή κανό καγιάκ. Όταν έχουν μαζί τους καλή παρέα, περνούν ακόμα καλύτερα. Είναι ηγετικές φυσιογνωμίες, για αυτό και θέλουν πάντα να δίνουν το καλό παράδειγμα στους άλλους. Αρέσκονται να χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα για τα ταξίδια τους. Προτιμούν τις εξωτικές περιοχές. Δεν αφήνουν ούτε σπιθαμή ανεξερεύνητη στο μέρος που θα κάνουν τις διακοπές τους. Αναζητούν πάντα νέες εμπειρίες και δυνατές συγκινήσεις. Θέλουν από τους άλλους να ακολουθούν τους ρυθμούς τους, ενώ απεχθάνονται τη γκρίνια. Αν έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, θα το προτιμήσουν.

Ταύρος και διακοπές

Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί, καλομαθημένοι και απαιτητικοί. Έτσι, επιθυμούν πολυτέλεια και άψογη περιποίηση, τόσο κατά τη μετακίνηση, όσο και κατά τη διαμονή τους. Στις διακοπές τους προτιμούν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, αλλά ποτέ δεν παραλείπουν να κάνουν τα αγαπημένα τους ψώνια. Πάντα στο γυρισμό κουβαλούν δώρα για τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους. Συνήθως επιλέγουν κοντινούς προορισμούς, ενώ οι διακοπές τους δεν διαρκούν πολύ. Αναζητούν χώρους όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Μία επίσκεψη σε σπα ή σε λουτρά καθώς και ένα καλό εστιατόριο, είναι οι άμεσες επιδιώξεις τους. Οι Ταύροι έχουν ανάγκη από τη φροντίδα των άλλων και θέλουν να νιώθουν ασφαλείς .Προτιμούν να ταξιδεύουν ομαδικά ή οικογενειακά. Επιλέγουν περιοχές που ξεχωρίζουν για τη φυσική ομορφιά τους. Αποφεύγουν τις περιπέτειες και την έντονη ζωή. Πέρα από τα ελληνικά νησιά, επιλέγουν μέρη με πολύ πράσινο, ωραίες παραλίες και όμορφα αξιοθέατα.

Δίδυμοι και διακοπές


Η περιέργεια και η δίψα για γνώση και για νέες εμπειρίες κάνει τους Διδύμους να επιλέγουν περιοχές με έντονο αρχαιολογικό και ιστορικό υπόβαθρο. Τους αρέσει να περπατάνε ή ακόμα και να οδηγούν με τις ώρες, αρκεί το τοπίο να τους αποζημιώνει. Όταν επιλέγουν μεταφορικά μέσα, συνομιλούν με τις ώρες, με τους άλλους επιβάτες. Ιδιαίτερα ενεργητικοί, μένουν ελάχιστες ώρες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους. Σκοπός τους είναι να επισκεφθούν όσο πιο πολλά μέρη γίνεται. Η πνευματικότητά τους, τους οδηγεί σε μουσεία, βιβλιοθήκες και ναούς. Αγαπούν τις βόλτες, ενώ η παρέα τους απαρτίζεται από άτομα που είναι εξίσου περίεργα και δραστήρια. Οι Δίδυμοι δείχνουν μια προτίμηση προς τα άγρια βουνά και τις παραλίες με κύμα. Όσο πιο μεγάλη είναι μια πόλη ή ένα χωριό, τόσο το καλύτερο για αυτούς. Αρέσκονται στο να περπατούν στην αγορά και να συνδιαλέγονται με τους ντόπιους. Στους Διδύμους δεν αρέσουν οι περιορισμοί, αφού θέλουν να αισθάνονται συνεχώς ελεύθεροι. Επιλέγουν κυρίως περιοχές του εξωτερικού για τις διακοπές τους.

Καρκίνος και διακοπές

Δύο είναι τα βασικά ζητούμενα για τους Καρκίνους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Πρώτον θέλουν να χαλαρώσουν. Έτσι, επιλέγουν περιοχές που δεν επισκέπτονται πολλοί και μέρη όπου θα ηρεμήσουν και θα απολαύσουν τη φύση και τη θάλασσα. Όσο πιο κοντά βρίσκονται στο υγρό στοιχείο, τόσο πιο χαλαροί νιώθουν. Η ευτυχία τους ολοκληρώνεται, όταν πάνε διακοπές μαζί με την οικογένειά τους, με στενούς συγγενείς ή αγαπημένα τους πρόσωπα. Για φαγητό και ψυχαγωγία ή διασκέδαση επιλέγουν μέρη που έχουν οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η διάθεσή τους μεταβάλλεται συνεχώς και πολλές φορές εκτονώνονται κάνοντας ψώνια. Ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο σε απόμερη παραλία είναι αρκετό για να τους ηρεμήσει. Συνήθως μένουν σε δωμάτια μακριά από τον πολύ κόσμο και κοντά σε κάποια παραλία. Αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και προτιμούν τις αμμουδιές. Δίνουν μεγαλύτερη σημασία στον άνθρωπο, παρά στον τόπο. Τους αρέσουν οι κρουαζιέρες. Προτιμούν περιοχές κοντά σε θάλασσα, λίμνη ή ποτάμι.

Λέων και διακοπές

Οι Λέοντες αγαπούν την καλοπέραση, την πολυτέλεια και τη διασκέδαση. Θέλουν να έχουν όλες τις ανέσεις. Έτσι, προτιμούν ακριβά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Η άνεση είναι το παν για αυτούς και δεν φείδονται χρημάτων. Συνήθως επιλέγουν διάσημες, πολυτελείς και εντυπωσιακές περιοχές, που έχουν πολύ κόσμο. Αγαπούν τη μουσική και τους αρέσουν τα πάρτι. Προτιμούν τις ζεστές και μεγάλες παραλίες με αμμουδιά, όπου μπορούν να επιδοθούν σε θαλάσσια σπορ. Χρησιμοποιούν αυτοκίνητα ή σκάφη για να φτάσουν στις πιο όμορφες περιοχές. Εκτός από τη δράση αρέσκονται και στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Πριν από κάθε ταξίδι εξετάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συνήθως, εντυπωσιάζονται από τα κάστρα ή τα παλιά αρχοντικά σπίτια και τα μεγαλοπρεπή κτίσματα. Σε κάθε τους έξοδο προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους άλλους, ενώ αγοράζουν ακριβά αναμνηστικά είδη και κοσμήματα. Οι πιο συνηθισμένοι τους προορισμοί είναι το εξωτερικό και κυρίως η Μεσόγειος, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.

Παρθένος και διακοπές

Οι Παρθένοι ερευνούν εξονυχιστικά όλες τις πιθανές επιλογές που έχουν για να πάνε διακοπές, έτσι ώστε να είναι σίγουροι για την τελική τους απόφαση. Επιλέγουν περιοχές όπου μπορούν να περπατήσουν πολύ, να κάνουν υγιεινή ζωή, να μάθουν καινούρια πράγματα και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Η ανάγκη τους να είναι πάντα παραγωγικοί, τους κάνει ιδιαίτερα δραστήριους την περίοδο των διακοπών. Απεχθάνονται την προχειρότητα και απαιτούν τις καλύτερες υπηρεσίες και υποδομές. Όσο πιο πολλά αξιοθέατα και μνημεία δουν, όσα περισσότερα όμορφα μέρη γνωρίσουν, τόσο περισσότερο θα νιώσουν ευτυχισμένοι. Προτιμούν τις περιοδείες και τις διακοπές με γκρουπ. Αγαπούν τις πεζοπορίες και τις βόλτες. Επιλέγουν μέρη όπου κυριαρχεί η τάξη και η καθαριότητα. Έχουν μάθει να σέβονται τις ιδιαιτερότητες και τον τρόπο ζωής των ντόπιων και να ακολουθούν τους κανόνες. Συνήθως προτιμούν για διακοπές την Ελλάδα και κυρίως τα νησιά και δευτερευόντως τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ζυγός και διακοπές

Οι Ζυγοί ξέρουν εκ των προτέρων ποιες ακριβώς περιοχές θα επισκεφτούν στις διακοπές τους, ενώ κυρίως ενημερώνονται για τις συνήθειες των κατοίκων, τα μαγαζιά και τα αξιοθέατα. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και αγαπούν τη διασκέδαση. Δεν επιζητούν τα μεγαλεία. Συνήθως ταξιδεύουν μαζί με το ταίρι τους, ενώ όταν είναι μόνοι, σπεύδουν αμέσως να κάνουν νέες γνωριμίες. Έχουν ρομαντική διάθεση και προτιμούν τις κρουαζιέρες και τις βόλτες με σκάφος. Επιλέγουν μεγάλες πόλεις ή γνωστά θέρετρα, αλλά που και που κάνουν και μια μικρή εκδρομή. Διαλέγουν περιοχές με έντονο πολιτιστικό και πολιτισμικό υπόβαθρο, ενώ ένα ξεχωριστό και σπάνιο τοπίο μπορεί να τους εντυπωσιάσει και να τους γαληνέψει. Πρωταγωνιστούν στη νυχτερινή διασκέδαση και επιδιώκουν να βρίσκονται πάντα κοντά στο πλήθος. Επιθυμούν να γνωρίζουν νέους πολιτισμούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής. Έτσι, ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό και επισκέπτονται μεγάλες πόλεις σε Ασία, Αφρική, Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Σκορπιός και διακοπές

Ο ρομαντισμός και η χαλάρωση είναι τα δύο κύρια ζητούμενα για τους Σκορπιούς, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Προτιμούν τα απομονωμένα μέρη και τις απόμερες παραλίες. Θέλουν να ηρεμούν μακριά από τον πολύ κόσμο και τα αδιάκριτα βλέμματα. Αγαπούν το κολύμπι και το διάβασμα και αποφεύγουν την έντονη ζωή, τις νυχτερινές εξόδους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Ενδιαφέρονται πολύ για τα ήθη και τα έθιμα των ντόπιων. Όταν βρίσκονται μαζί με το ταίρι τους είναι ιδιαίτερα θερμοί και δοτικοί. Τους αρέσουν οι βόλτες στην παραλία ή σε παλιά μονοπάτια. Έχουν αρκετά χόμπι και συνήθως θα σηκωθούν πρωί για να αθληθούν, να κάνουν ποδήλατο ή να πάνε για ψάρεμα. Οι Σκορπιοί δεν αρέσκονται στις πολλές επιλογές τοποθεσιών. Συνήθως βρίσκουν την «Ιθάκη» τους, όπου χτίζουν ένα εξοχικό ή κλείνουν κάθε χρόνο δωμάτιο. Προτιμούν τα ελληνικά νησιά και θέρετρα, αφού αυτά βρίσκονται πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία τους. Όταν επιλέγουν εξωτερικό, ταξιδεύουν σε ανατολικές χώρες.

Τοξότης και διακοπές


Οι Τοξότες τρελαίνονται για ταξίδια και περιπέτεια. Είναι ικανοί να παραμερίσουν κάθε εμπόδιο και αναποδιά, προκειμένου να δουν καινούρια μέρη και να μάθουν νέα πράγματα. Είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και αφιερώνουν μεγάλο μέρος από τις διακοπές τους στα σπορ και τις έντονες δραστηριότητες. Λένε πάντα ναι στις προκλήσεις. Κρατούν σημειώσεις για κάθε τι καινούριο και ενδιαφέρον που τους παρουσιάζεται και δε διστάζουν να επισκεφτούν ξανά και ξανά το ίδιο μέρος, εφόσον έχουν αφήσει κάτι ανεξερεύνητό ή εφόσον τους άρεσε τόσο πολύ. Τους αρέσει να ταξιδεύουν με αεροπλάνο. Οι Τοξότες δε θέλουν στα πόδια τους άλλους και προτιμούν να ανακαλύπτουν μόνοι τους τις ομορφιές των περιοχών που επισκέπτονται. Αναζητούν τα καλύτερα μαγαζιά και εστιατόρια, και φυσικά τα ωραιότερα αναμνηστικά. Είναι αυθόρμητοι και συνήθως λειτουργούν εκτός προγράμματος στις διακοπές τους. Προτιμούν τα μακρινά ταξίδια και κυρίως τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Αιγόκερως και διακοπές

Οι Αιγόκεροι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία και τον πολιτισμό των περιοχών. Επισκέπτονται όλα τα μνημεία, τα αξιοθέατα, τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, ενώ τους αρέσει να μαθαίνουν τα πάντα σε κάθε τόπο και να τον γυρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή. Αγαπούν τις βόλτες και την πεζοπορία. Στις διακοπές τους επιζητούν την χαλάρωση, την ξεκούραση και τη γαλήνη. Ψάχνουν συχνά για παλιά αντικείμενα και κειμήλια. Είναι ιδιαίτερα οργανωτικοί και ξέρουν τι θέλουν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Επιλέγουν παραλίες και περιοχές απομονωμένες από τον πολύ κόσμο. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και αναζητούν στιγμές μοναξιάς με το ταίρι τους. Οι Αιγόκεροι αγαπούν τη φύση, για αυτό και πάντα επιλέγουν περιοχές με πολύ πράσινο και άφθονα νερά. Συνήθως, παίρνουν μαζί τους ένα ή περισσότερα βιβλία. Η επαφή με το νερό της θάλασσας τους συναρπάζει. Προτιμούν κυρίως την Ελλάδα και αναζητούν πληροφορίες για τα ήθη και τα έθιμα των ντόπιων. Τους αρέσει να ταξιδεύουν με πλοίο ή τραίνο.

Υδροχόος και Διακοπές


Οι Υδροχόοι είναι εκ φύσεως ιδιαίτερα περίεργοι και ανήσυχοι. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα για την περιοχή που θα επισκεφτούν και όσα δεν γνωρίζουν, φροντίζουν να τα μάθουν από κοντά. Οργανώνουν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους, αλλά το γεγονός πως είναι απρόβλεπτοι, αλλάζει αρκετά συχνά τα δεδομένα. Αγαπούν τη διασκέδαση και τη νυχτερινή ζωή. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και κάνουν εύκολα νέες γνωριμίες. Προτιμούν ταξίδια σε μέρη εκκεντρικά και ανεξερεύνητα και θέλουν να βρίσκονται κοντά στη φύση. Βέβαια, αγαπούν την τεχνολογία και επιθυμούν να συνδυάζουν τις διακοπές τους με την ενημέρωση και τις ευκολίες που τους προσφέρουν τα τεχνολογικά μέσα. Συνήθως ταξιδεύουν μόνοι τους και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Προτιμούν τα αεροπλάνα για τις μετακινήσεις τους. Δεν αναζητούν την περιπέτεια, αλλά ενδιαφέρονται για πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Όταν είναι μόνοι τους, κάνουν περισσότερες αγορές. Στις προτιμήσεις τους είναι περιοχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ιχθείς και διακοπές


Ιδιαίτερα πνευματικοί και εγκεφαλικοί χαρακτήρες, οι Ιχθείς προτιμούν στις διακοπές τους να διαλογίζονται και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Είναι πολύ ρομαντικοί, ενώ ξέρουν να συνδυάζουν τη διασκέδαση με την ψυχαγωγία. Αγαπούν τη φύση και περνούν πολύ χρόνο κοντά στη θάλασσα. Τους αρέσει το ψάρεμα, καθώς τους χαλαρώνει και τους ηρεμεί. Μπορούν να μείνουν σε ένα μέρος για σημαντικό διάστημα, αλλά πολλές φορές επιλέγουν μικρές εκδρομές αναψυχής. Τους αρέσουν οι βόλτες με βάρκες και το ψαροντούφεκο. Προτιμούν να ταξιδεύουν με πλοίο. Επιλέγουν να κάνουν διακοπές με το αγαπημένο τους πρόσωπο ή μαζί με τα παιδιά τους. Η ωραία θέα και τα εντυπωσιακά τοπία τους μαγεύουν. Έχουν πάντα μαζί τους μια φωτογραφική μηχανή ή κάμερα. Οι Ιχθείς αναζητούν το καλό φαγητό και το καλό κρασί. Στις διακοπές τους λειτουργούν αυθόρμητα. Συνήθως αναζητούν ένα γαλήνιο περιβάλλον, χωρίς πολυτέλειες, ενώ δείχνουν ενδιαφέρον για τα αξιοθέατα και τα μνημεία. Διαλέγουν για διακοπές την Ελλάδα και τις μεσογειακές χώρες.

Το νόημα των διακοπών


Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας, η ουσία και το νόημα των διακοπών δεν αλλάζουν. Αυτές οι μέρες, λίγες ή πολλές, είναι ευκαιρία για τον καθένα μας, είτε μόνοι μας, είτε οικογενειακώς, είτε με την κατάλληλη παρέα, να περάσουμε καλά, να χαλαρώσουμε και να κάνουμε πράγματα που δεν μπορούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι, πριν ξεκινήσουμε για το ταξίδι μας, θα πρέπει να έχουμε καλή διάθεση και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε καλοπροαίρετα ό,τι και αν συμβεί. Άλλωστε, όσο οργανωμένοι, έμπειροι και υποψιασμένοι και αν είμαστε, πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις που θα συμβαίνουν απρόοπτα, τα οποία είτε θα μας ευχαριστούν είτε θα μας δυσαρεστούν. Είναι και αυτά μέρος της ζωής και φυσικά μέρος των διακοπών. Το ζητούμενο λοιπόν, είναι με την επιστροφή μας να νιώθουμε πιο γεμάτοι σε εμπειρίες και ενέργεια. Αν μάλιστα οι καλές στιγμές είναι περισσότερες και πιο έντονες από τις δυσάρεστες, τότε θα έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Πηγή: zwdia-shmera.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ