Ας δούμε τι λένε τ’ άστρα για το πόσο ερωτική θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου!

ΚΡΙΟΣ


Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες οι πολύ προσωπικές συζητήσεις με έναν Καρκίνο που τώρα ίσως θέλει να επιστρέψει, πιθανόν να μην σε βγάλουν πουθενά γιατί θα υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων. Συνέχισε όσο μπορείς να έχεις αληθινά συναισθήματα και να μην ξεγελάς κανένα με τον τρόπο που λειτουργείς και θα βρεις την άκρη σου. Μπορεί να μην εκφράζεσαι πάρα πολύ γιατί πιθανόν νιώθεις ότι δεν έχεις να πεις και πολλά πράγματα, αλλά καλό είναι να μην απομονώνεσαι γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ



Η Αφροδίτη δεν έχει προλάβει ακόμα να σε επηρεάσει αισθητά για αυτό να κρατάς μικρό καλάθι ενώ νιώθεις ότι μπορεί να υπάρχει ανταπόκριση ακόμα και με το πιο δύσκολο πρόσωπο. Όσο πάντως αντιστέκεσαι και βάζεις τη λογική με έναν Τοξότη τόσο χαλάς τη μαγεία μεταξύ σας. Και ο λόγος είναι ότι πιέζεις τα συναισθήματά σου πιστεύοντας ότι όλα μπορείς να τα ελέγξεις, ενώ στην πραγματικότητα έχεις αδυναμία. Η σχέση με Σκορπιό μερικές φορές γίνεται τυπική και χάνετε την ουσία αν μπερδεύεστε μαζί με τα οικονομικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ



Αλλάζοντας στάση αλλά και ιδέες απέναντι σε ένα πρόσωπο που άλλες φορές θέλει να είστε μαζί και άλλες το αποφεύγει, θα συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και από μόνος/η σου, γιατί στην κυριολεξία εσύ προσφέρεις πολύ παραπάνω. Η πιθανότητα να σε συγχωρέσει ένα Σκορπιός είναι μεγάλη γιατί έχει την υπομονή να δεχτεί τα διάφορα λάθη που έχουν γίνει από την πλευρά σου. Καλύτερα πάντως να εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου και να μη σταματήσεις μια εμπειρία επειδή τη φοβάσαι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Ο Ερμής στον Καρκίνο θα δουλέψει φουλ και στην κυριολεξία θα έχεις το πάνω χέρι. Επειδή μπορεί να νιώθεις ότι κάπως ξεκόλλησες αλλά και πάλι σου δένονται τα χέρια, χρειάζεται να κάνεις κάτι το υπερβολικό για να χαρακτηριστείς πολύ καλύτερα από πριν. Η τόλμη που έχεις θα σε στηρίξει και θα εμφανιστεί ένα άλλο πρόσωπο που πιθανόν να είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα.

 

ΛΕΩΝ



Μπορεί να παραδεχτείς ότι κάνεις κάποια λάθη και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Το ότι θεωρείς υποχρεωτικό πως ο Σκορπιός θα σου χαρίζεται συνέχεια είναι μάλλον λάθος και ίσως χάσεις την ευκαιρία. Κανείς δεν ανήκει σε κανέναν και αυτό θα χρειαστεί να το καταλάβεις σε βάθος. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να ζητήσεις συγνώμη σε έναν Τοξότη γιατί το κατάλαβες ότι κάνεις λάθη. Για αυτό καλό είναι να υποχωρήσεις και να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ



'Έχεις μεγάλη υπομονή αυτό το διάστημα γιατί μέσα σου θέλεις να τα βλέπεις όλα καλά και μερικές φορές μπορεί να κουκουλώνεις και την αλήθεια. Καλό είναι να βλέπεις το στόχο μπροστά σου και να μην επηρεάζεσαι από τους γύρω σου. Επειδή χωρίς να το καταλάβεις θα ανοιχτείς, μπορεί να ζητήσεις την ελευθερία σου η οποία όμως χρειάζεται διαπραγμάτευση από πριν. Το καλύτερο για σένα θα είναι ότι εν μέρει θα πάνε όλα καλά, οπότε δεν θα μπεις στη διαδικασία να φοβάσαι ακόμα και το ίσκιο σου. Άφησε πάντως ένα μέρος κάπου βαθιά για τις αμφιβολίες σου γιατί μπορεί να βιώσεις μέσα από τη σχέση ένα καλύτερο μάθημα.

 
 

ΖΥΓΟΣ



Χρειάζεται να πάρεις τα ηνία τουλάχιστον της επικοινωνίας γιατί όσο έχεις μοναχικότητα τόσο κόβεις το θάρρος του άλλου ατόμου, κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Το καλό είναι ότι μένεις για λίγο μακριά για να μην υπάρχει λόγος τριβής. Ο εγωισμός μερικές φορές είναι θανάσιμο λάθος και αντί να έχεις μια στάσιμη συμπεριφορά –κυρίως με Ταύρο– θα προτιμήσεις να κινηθείς, και ότι γίνει. Αυτό ίσως να είναι το καλύτερο από όλα γιατί θα ρισκάρεις χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Ενώ έχεις κάποια φόντα για να γίνεις περισσότερο αγαπητός/τη με το πρόσωπο που είστε μαζί όταν αποφασίζεις ότι χρειάζεσαι και λίγο ελευθερία τότε γίνεται ο χαμός. Και γίνεται κυρίως επειδή έχεις σταματήσεις να φοβάσαι και δεν σε νοιάζει αν πας κόντρα η όχι. Για αυτό η επαφή με Δίδυμο δίνει ευκαιρίες να αποκτήσεις εμπειρίες καινούργιες. Επειδή ό στόχος σου είναι να έρθεις πολύ κοντά του χωρίς αυτό να το ξέρει. Από την άλλη το Λιοντάρι σε περιμένει να σε κοντράρει λίγο γιατί το ευχαριστιέται. Ο Ταύρος πάλι είναι το άλλο μισό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ



Ενώ σου αρέσει η ελευθερία και νιώθεις ότι δεν μπορεί κανένας πλέον να σε κλείσει μέσα σε ένα σπίτι αν δεν το έχεις συμφωνήσει από πριν, θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να κάθεσαι μέσα μόνο για το πρόσωπο που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και πάνω από όλα αληθινή αγάπη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσεις το παραμικρό από την ζωή του έξω. Απλά έχεις αρχίσει και σέβεσαι με βαθύτητα το πρόσωπο που είστε μαζί, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαστε κοντά. Η επαφή με Κριό μάλλον θα είναι εκρηκτική για αυτό θα χρειαστεί να λειτουργείς πιο συνειδητά όταν εκφράζεις τις έντονες ορμές σου αλλά και τη διάθεση για ελευθερία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Όλη αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη γιατί δεν έχεις κίνητρο και πιθανόν να μην το βρίσκεις όπως εσύ το φαντάζεσαι. Χρειάζεσαι και εσύ εκπαίδευση και πρώτα από όλα πάνω στην επικοινωνία γιατί, αν δεν σου αρέσει κάτι, συνήθως απομακρύνεσαι και δεν βρίσκεις λόγο να το πεις. Απλά κρατάς μούτρα και αυτό είναι αγένεια. Η επαφή με Δίδυμο έχει να γίνει από παλιά και πιθανόν να πετύχει γιατί έχετε πάρει φόρα και συνταυτίζεστε χωρίς να φοβόσαστε το θάρρος της γνώμης σας. Τώρα μετράει η πείρα και η φόρα που θα πάρεις για να διεκδικήσεις το δίκιο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Έχεις προς το παρόν μεγαλύτερη διάθεση να ανοιχτείς σε επίπεδο επικοινωνιακό αλλά κρατάς και ένα μικρό καλάθι, επειδή έχεις πολύ ποιοτικές και απόλυτες απαιτήσεις από το άτομο που είστε μαζί. Αν είναι Ταύρος μπορεί με την μουσικότητά του ή τα άλλα ταλέντα που διαθέτει να σε συγκινήσει υπερβολικά. Αυτό που πρέπει να δεις με μεγαλύτερη διάθεση είναι η σχέση με Σκορπιό γιατί είναι διαρκώς ήξεις-αφήξεις και χρειάζεται να αποφασίσετε αν θα είστε μαζί.

 

ΙΧΘΥΕΣ



Ενώ ζητάς να έχεις μεγαλύτερη συντροφικότητα για να περνάτε καλύτερα μέσα στην σχέση, με τον τρόπο σου δεν κάνεις κάτι για να δείξεις ότι θέλεις να την διατηρήσεις. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά, δηλ. ενώ σε άλλα συμφωνείς, τελικά άλλα κάνεις. Μοιάζεις με το χέλι που ξεγλιστρά, δε λες ποτέ όχι και πάντα βρίσκεις λόγο να υπεκφεύγεις. Για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις σωστός/στη στις συμφωνίες σου από την αρχή μέχρι το τέλος. Η πολιτική ενός Δίδυμου σε ενοχλεί αφάνταστα και εσύ τον ξεπληρώνεις με εξαφάνιση.

astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ