Θα είναι o Iούνιος ο τυχερός σας μήνας για τα ερωτικά σας και όχι μόνο; Για να δούμε τι λένε τα άστρα γι'αυτό!

http://www.missbloom.gr/media/pics/3803-zodia-astrologia-selini-in.jpg

Γράφει η Χρύσα Συκά


ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, καθώς καλείσαι να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην ερωτική σου ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία με τον σύντροφο, καθώς ευθύνες και υποχρεώσεις πιέζουν την καθημερινότητα σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ιούνιος θα είναι ένας αντιφατικός μήνας και για τα επαγγελματικά και για τα οικονομικά. Ως τις 16 θα πρέπει να προσέξεις πολύ τι συμφωνίες κλείνεις και τι υπογράφεις. Μετά τις 17 το τοπίο ξεκαθαρίζει και θα μπορείς να κυνηγήσεις τους στόχους σου πιο αποτελεσματικά.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος στις 13.


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου, εκτός αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα της, επιζητώντας περισσότερη ελευθερία...

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ερμής και Αφροδίτη εστιάζουν το ενδιαφέρον σου στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων και στην αύξηση των εσόδων σου. Αν αναζητάς εργασία, το α' 10ήμερο είναι πιο ευνοϊκό.

ΥΓΕΙΑ: Αν έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο ή ασχολείσαι με extreme σπορ να είσαι προσεκτική.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ρομαντικό διαγράφεται το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή, καθώς αν είσαι μόνη, μετά τις 24 θα είναι πιο εύκολο να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, το γ' δεκαήμερο ξεκαθαρίζει το τοπίο, διαλύοντας ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τον Ιούνιο θα αρχίσεις να βλέπεις φως στο τούνελ, καθώς το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη ευνοεί κάθε είδους δραστηριότητα. Παρά τον ανάδρομο Ερμή, θα έχεις δελεαστικές προτάσεις για νέες συνεργασίες. Μετά τις 23 θα έχεις μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνα δίαιτα και γυμναστική προκειμένου να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Σαφώς ο Ιούνιος είναι περισσότερο ευνοϊκός από τον Μάιο για τα συναισθηματικά σου. Την πρώτη εβδομάδα θα ζήσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι μόνη θα χαρείς το φλερτ χωρίς ενοχές. Πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Απόλαυσέ το!

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μια περίοδο έντονης κινητικότητας αλλά και αλλαγών ξεκίνησε και καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα. Στις 7 ο Ερμής ξεκινά να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, για να συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους. Χρειάζονται προσοχή και ευελιξία προκειμένου οι συνεργάτες να αποδεχθούν τις προτάσεις σου. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου λειτουργεί ως ασπίδα για τα οικονομικά σου θέματα.

ΥΓΕΙΑ: Έως τις 16 προσοχή σε μολύνσεις, Δώσε στον εαυτό σου μεγαλύτερη προσοχή.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα υπόλοιπα ζώδια - missbloom.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ