H πριγκίπισσα Βεατρίκη θρηνεί τον θάνατο του playboy πρώην της από ναρκωτικά -Ποιος ήταν ο Paolo Liuzzo & πότε έβγαινε με την Royal (φωτό & βίντεο)

Η αιτία θανάτου δεν έχει αναφερθεί επίσημα.

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι συντετριμμένη αφού ο πρώην φίλος της Paolo Liuzzo βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

Η κόρη του Πρίγκιπα Άντριου και ανιψιά του Βασιλιά Καρόλου άρχισε να βγαίνει με τον Liuzzo το 2005 όταν εκείνη ήταν 17 και εκείνος 24, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2006.

Σύμφωνα με την The Sun, η αστυνομία κλήθηκε σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο citizen Miami Worldcenter στις 3.22 μ.μ. στις 7 Φεβρουαρίου και τον βρήκε νεκρό.

Η αιτία θανάτου δεν έχει αναφερθεί επίσημα, αλλά ο αξιωματικός Michael Vega του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι δήλωσε: «Ερευνήθηκε ως θάνατος από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η έρευνα είναι ανοιχτή και συνεχίζεται».

Ο Liuzzo ήταν εθισμένος με τον τζόγο, τα ναρκωτικά και φέρεται να είχε χρέη σε τοκογλύφους. Ένας φίλος του Liuzzo δήλωσε στη βρετανική Sun: «Ο Paolo δεν τα πήγαινε καλά εδώ και πολύ καιρό».

«Άρχισε να χρησιμοποιεί πολλά φαρμακευτικά ναρκωτικά, αλλά αυτό αργότερα οδήγησε στην κοκαΐνη και σε σκληρότερα ναρκωτικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Liuzzo είχε συλληφθεί στο παρελθόν στην Αυστραλία για μια σειρά αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατοχής κοκαΐνης και γενικά το ποινικό του μητρώο ήταν «λερωμένο».

Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένη η Σάρα Φέργκιουσον για την πριγκίπισσα Κέιτ: «Eίμαι γεμάτη θαυμασμό για τον τρόπο που μίλησε δημόσια»

Το αμφιλεγόμενο παρελθόν του ξεκίνησε το 2002, όταν κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία συμφοιτητή του στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του Σάρα Φέργκιουσον ενθάρρυναν το ειδύλλιο της Βεατρίκης με τον Liuzzo, παρά την επταετή διαφορά ηλικίας και το εγκληματικό παρελθόν του.

Ωστόσο, ευτυχώς για την Πριγκίπισσα Βεατρίκη ένα χρόνο αργότερα χώρισαν!

Διαβάστε ακόμα: Η μαμά του εξώγαμου του συζύγου της Πριγκίπισσας Βεατρίκης γιορτάζει τα 8α γενέθλια του γιού της – Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον μικρούλη Wolfie (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ