Πρίγκιπας Νικόλαος: Πρώτη εμφάνιση χωρίς βέρα μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ – Που βρέθηκε ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (βίντεο)

Η δράση με την  Axion Hellas.

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο διαζύγιο του Πρίγκιπα Νικόλαου με την πρώην σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο royal ης Ελλάδας έκανε την πρώτη του εμφάνιση χωρίς βέρα.

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος συμμετέχει στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο με τη δράση να ολοκληρώνεται στην Κυριακή 21 Απριλίου.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία τους υποδέχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα στη Σίφνο, εμφανίζεται ο Νικόλαος χωρίς τη βέρα του, την οποία και συνήθιζε να φοράει στο μικρό δάχτυλο μαζί με το χρυσό chevalier του.
Δείτε το βίντεο και πόσο ωραία εξηγεί την δράση του Άξιον Έλλας:

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Νικόλαος- Τατιάνα Μπλάντνικ: Η γνωριμία, ο ρομαντικός γάμος στις Σπέτσες και το απρόσμενο royal διαζύγιο (φωτό)

Η Άξιον Ελλάς έχει στόχο να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας.

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος βρέθηκε εκεί ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΟ Άξιον Έλλας.

Διαβάστε ακόμα: Vintage σπάνια φωτογραφία: Ο Βασιλιάς Κάρολος με τον αείμνηστο δικό μας Κωνσταντίνο & τον νεαρό Πρίγκιπα Νικόλαο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ