Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου περπάτησε στην πασαρέλα – Το μοντέλο στο Athens Fashion Week (βίντεο)

Πολύ εντυπωσιακή!

Η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στο Athens Fashion Week 2024.

Στην πασαρέλα φόρεσε μία ολόσωμη μπεζ φόρμα με λεπτομέρειες στον λαιμό και τη μέση και περπάτησε στην πασαρέλα με μαύρα γυαλιά ηλίου.


Αργότερα έκανε δηλώσεις σχετικά  με την εμπειρία από την πασαρέλα και τους αγαπημένους της σχεδιαστές.


Διαβάστε ακόμα: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έτοιμη για το θέατρο & την πασαρέλα: Πόσο την επηρέασε η ιστορία του παππού

«Ήταν πολύ ωραία, γενικά συμβαίνει αυτό. Κάνω πασαρέλες». Ακόμη, το μοντέλο αναφέρθηκε στη φωτογράφο μητέρα του, σχολιάζοντας: «Πάρα πολύ συχνά την αγγαρεύω για να με βγάζει φωτογραφίες και της αρέσει, αυτό κάνει τόσα χρόνια».

Όσο για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι της σχεδιαστές, η Κιάρα Μαρκέζη απάντησε: «Βασίλης Ζούλιας και Σίλια Κριθαριώτη».

Στο παρελθόν, η Κιάρα Μαρκέζη είχε εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της και αυτός είναι, όπως είχε πει, ότι δεν θέλει να την ταυτίζουν με τον παππού της, παρά τη μεγάλη αδυναμία που του είχε.

Η εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από 14 ετών. Λόγω των γνωριμιών της μητέρας της έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές. Το μοντέλο έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις. 

Ο Άκης Τζοχατζόπουλος ήταν Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πολιτικός. Υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού, ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 11 Απριλίου 2012, συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια.

Στις 2 Ιουλίου 2018, αποφυλακίστηκε λόγω προβλημάτων υγείας. Απεβίωσε στις 27 Αυγούστου 2021, σε ηλικία 82 ετών, σε νοσοκομείο της Αττικής. 

Η κηδεία του τελέστηκε στις 31 Αυγούστου, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα: Ξαδέρφη Άκη Τσοχατζόπουλου: Η Βίκυ Σταμάτη «τον κλείδωνε σε ένα δώμα στο σπίτι της, τον έδενε και τον κακομεταχειριζόταν»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ