Ορσαλία Παρθένη: Με ιδιαίτερο σκηνικό πραγματοποιήθηκε το fashion show της, "Εarthbound"- Μεταξωτά υφάσματα & πολύχρωμες δημιουργίες (φωτό)

Λόγω αφρικανικής σκόνης ο ουρανός ήταν πορτοκαλί

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες (23/4) το απόγευμα στην Πλατεία Ομονοίας για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας "Εarthbound" της αγαπημένης μας Ορσαλίας Παρθένη (Orsalia Parthenis).

Σήμερα ρίχνει αυλαία η 33η Εβδομάδα Μόδας που ξεκίνησε από τις 20 Απριλίου και μας εντυπωσίασε με τα λαμπερά show σε ιδιαίτερες τοποθεσίες της Αθήνας.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε με δεκάδες φίλους και γνωστούς που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Έκπληκτοι οι celebrities απόλαυσαν από το front row τις περίτεχνες υφές των εκπληκτικών ρούχων της top designer, Ορσαλίας Παρθένη.


Τόνια Φουσέκη


Αργύρης Πανταζάρας


Έλενα Βρεττού-Χρυσιάννα Ανδριοπούλου-Αγγελική Τσάνη


Λάκης Γαβαλάς


Άγγελος Μπράτης


Τζένη Οικονόμου

Βασίλης Ζούλιας-Περικλής Κονδυλάτος

Μάλιστα, λόγω του έντονου κύματος αφρικανικής σκόνης ο ουρανός ήταν πορτοκαλί συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό που ταίριαζε απόλυτα με το εντυπωσιακό αυτό ανοιχτό street fashion show.

Διαβάστε ακόμη: Η Ορσαλία Παρθένη αποκλειστικά στο Eirinika.gr: Στον Καναδά μαζί με 14 τοπ Έλληνες σχεδιαστές - Θα στρέψουμε το παγκόσμιο ενδιαφέρον στην Made in Greece μόδα

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece o οίκος Parthenis: Μεταξωτά καφτάνια, μαντήλια Σουφλίου, μαγιό, πετσέτες θαλάσσης & αξεσουάρ σε μία limited συλλογή σε συνεργασία με τον David Downton

Διαβάστε ακόμη: 14 Έλληνες σχεδιαστές στο Μοντρεάλ για σπουδαίο σκοπό: Η Ορσαλία, η Ιουστίνη και η Ειρήνη υποδέχονται την ελληνική μόδα στον Καναδά

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ