Τα ενδυματολογικά faux pas της Βασίλισσας Σίλβια & των Πριγκιπισσών Βικτωρία & Σοφία -Ντύθηκαν σαν χωριατοπούλες με τα καλά τους καναρινί & μπλε μπροστά στην σικάτη Madame la Presidente της Φινλανδιάς

Χαμός στα σχόλια!

Ο Πρόεδρος της Φιλανδίας ο Αλεξάντερ Στουμπ και η σύζυγός του πραγματοποιήσαν μια κρατική επίσκεψη στην γειτονική Σουηδία για να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι οι δύο χώρες είναι αδελφικές και οι σχέσεις τους είναι άριστες. 

Εκεί το Προεδρικό ζευγάρι συναντήθηκε με την βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

Σχεδόν σύσσωμη ήταν η οικογένεια της Σουηδίας, Ο Βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ΄ Γουσταύος με την γυναικά του Βασίλισσα Σίλβια και τα δύο τους παιδιά Πριγκίπισσα Βικτωρία με τον σύζυγό της τον Πρίγκιπα Ντάνιελ και ο γιος του βασιλικού ζεύγους, Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος με την σύζυγό του Πριγκίπισσα Σοφία. 

Έλειπε μόνο η μικρότερη κόρη του Βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου και της Βασίλισσας Σίλβια, η Πριγκίπισσα Μαγδαληνή με τον άνδρα της, Πρίγκιπα Κρίστοφερ.

Οι πρωινές τουαλέτες της Βασίλισσας και των Πριγκιπισσών ήταν λίγο ατυχείς επιλογές, ειδικά σε σχέση με την σύζυγο του Προέδρου της Φιλανδίας.

Ένας πανικός έγινε από σχόλια για τις στιλιστικές τους επιλογές!

Αρχικά η Βασίλισσα Σίλβια φόρεσε ένα παστέλ, "σάπιο μήλο" ταγιέρ, το οποίο δεν την ζωντάνευε και πολύ!

Θα το λέγαμε λίγο συντηρητικό. 

Η πρωτότοκη κόρη του Βασιλιά, η Πριγκίπισσα Βικτωρία επέλεξε ένα μπλε electric φόρεμα με ασορτί γόβες από τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας Jimmy Choo, με κόστος 710 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Βικτωρία: Το κομψό look της royal της Σουηδίας που μας «παραπλάνησε» - Το πανωφόρι «τύπου» Chanel – Η οικονομική εκδοχή (φωτό)

Τέλος, η Πριγκίπισσα Σοφία επέλεξε ένα καναρινί midi φόρεμα που μας κατέπληξε αρνητικά, βέβαια.

Τα υπέροχα της παπούτσια όμως, ήταν μαύρες στιλέτο γόβες από τον οίκο μόδας Versace.

Έκαναν colorblocking η μία στην άλλη!

Ωστόσο μπορεί να ντύθηκαν έτσι συμβολικά για να τιμήσουν την χώρα τους, καθώς αυτά είναι και τα χρώματα της Σουηδικής σημαίας.

Η σύζυγός του Προέδρου της Φιλανδίας από την άλλη πλευρά είχε ντυθεί πιο βασιλικά από τις Royals.

Με ένα λευκό περίτεχνό μα και απλό φόρεμα, μαύρες classy γόβες και ένα υπέροχο καπέλο.

Τα σχόλια για τις ατυχείς εμφανίσεις των Πριγκιπισσών ήταν πολλά.

Τις είπαν από γριούλες ως μαθητριούλες, ενώ αποθέωσαν την Πρώτη Κυρία της Φιλανδίας.

Εσάς πως σας φάνηκαν οι εμφανίσεις τους;

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάδες και πριγκίπισσες της Σουηδίας - Τα "γυαλιά" τους έβαλε η πρώτη κυρία της Φιλανδίας, κομψή σαν Γαλλίδα & ντελικάτη - Τι φόρεσε η Σύλβια, η διάδοχος Βικτώρια & η νύφη της, Σοφία; (φωτό)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ