Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Ημέρα με ένταση & απρόοπτα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Πανσέληνος του Απριλίου σχηματίζεται τα ξημερώματα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάνοντας την Τετάρτη μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και ίσως και κάποια απρόοπτα. Στην πορεία της η Σελήνη δεν θα σχηματίσει άλλες όψεις. Η αντίθεση Σελήνης-Ήλιου, η απαραίτητη προϋπόθεση για να σχηματιστεί μια Πανσέληνος, δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Για να είμαι σαφής, αυτή τη στιγμή το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε είτε τις απόψεις είτε τη δράση μας χωρίς να έχουμε επεξεργαστεί σωστά τα όποια δεδομένα είναι απλά επικίνδυνο. Επειδή το συναίσθημα πάει μπροστά, η τάση θα είναι να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να τα δραματοποιούμε.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά κέφια με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται, αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα-δυο σημαντικά πράγματα για να μη χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι. Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας, αλλά δεν είναι κακό να ακούσετε τη γνώμη ειδικών αν σας απασχολεί κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα είναι αυτός των οικονομικών και ίσως θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιους λογαριασμούς. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν πολλά έξοδα και να αγωνιάτε πώς θα τα καλύψετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες αλλά στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου εξακολουθεί να δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς όμως με έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουμε Πανσέληνο η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. Από την άλλη, σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων κρύβοντας έτσι την ενόχληση σας. Καλύτερα να είστε ευθείς και ειλικρινείς με το απαραίτητο τακτ βέβαια σε αυτά που θα πείτε. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση και να διασωθεί μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου τα ξημερώματα συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην μέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς, ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να τη σπαταλάτε. Μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε, γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ