Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Χαίρομαι που ο κόσμος τον ξαναγνώρισε» - «Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (βίντεο)

«Ο κόσμος μάλλον δεν τον ήξερε»

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Άννα Βίσση απαντά σε όλες τις απορίες!

Την συνάντησε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας με την πρωινή εκπομπη του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για τη Eurovision, τον Νίκο Καρβέλα και την κριτική επιτροπή του «Τhe Voice».

Για τη Eurovision, η Άννα Βίσση σχολίασε: «Μ’ αρέσουν και τα 2 τραγούδια πάρα πολύ. Και η Μαρίνα μ’ αρέσει και η Σίλια μ’ αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής, του πώς θα ξεχωρίσουν».

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, η Άννα Βίσση δήλωσε: «Τι να τον δω; Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω και χαίρομαι και πάρα πολύ σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε».


Διαβάστε ακόμα: Νίκος Καρβέλας ανατρεπτικός όπως πάντα: «Καθημερινός βιασμός των γυναικών» - «Παρά φύσιν να θέλουν γάμο οι ομοφυλόφιλοι» (βίντεο)

Τέλος, σχετικά με το αν είχε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Voice», η τραγουδίστρια απάντησε: «Είχα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελειώσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, αλλά να υπάρξει χώρος και για άλλους».

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση – Μαρία Καβογιάννη: Χορεύουν & τραγουδούν στον ρυθμό του «I will survive» - Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ