Ο Βασίλης Καλλίδης περιγράφει: «Παρακαλούσα αεροσυνοδό να περάσω ταψιά στο αεροπλάνο - Τα είχα αγκαλιά & της έλεγα please!»

Ο διάσημος σεφ έχει ταξιδέψει σε εκατοντάδες μέρη!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Βασίλης Καλλίδης.

Ο γνωστός σεφ μοιράστηκα απολαυστικά στιγμιότυπα από τη ζωή του ενώ ανακοίνωσε και τα μελλοντικά του σχέδια που σίγουρα περιλαμβάνουν πολλά ταξίδια!

«Δεν μου αρέσει καθόλου να κάθομαι», είπε και εξήγησε την ιστορία με την Μαντόνα.

«Εγώ όταν πάω κάπου, συνήθως μακριά, τι συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βίντεο κλιπ η Μαντόνα. Το κάνω για να γελάσουμε. Όταν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψω για το Survivor, είδα το νησί La Isla Bonita, πήγα για να το δω να το πατήσω. Πήγα να δω πού γυρίστηκε το Frozen, 4μιση ώρες μέσα στην έρημο για να φτάσουμε στην πιο επικίνδυνη έρημο του κόσμου, την πιο καυτή. Μετά με έβριζαν οι φίλοι μου. Στη Βενετία βρήκα τη γέφυρα που γυρίστηκε το Like a virgin. Για το Insta τα κάνω, για πλάκα. Δεν πάω γι αυτό. Μόνο δύο φορές την είδα φέτος, στο Βερολίνο και στο Παρίσι», είπε αρχικά και εξιστόρησε:


«Πάμε Βερολίνο κι έχω πάει εγώ νωρίτερα λίγες μέρες που μου αρέσει να γυρνάω και λέω ας αφήσω ένα καλό εστιατόριο να πάω με την παρέα μου. Πάμε, καθόμαστε μέσα, βλέπουμε τον Απόστολο Μητρόπουλο, πιάνουμε κουβέντα. Βλέπω την παρέα όλη του Απόστολου να είναι αναστατωμένη. Λέω τι πάθατε έγινε κάτι; Λένε “που να στα λέω, πριν 10 λεπτά μπήκε η Μαντόνα”. Εμείς τρώγαμε κι εκείνη ήταν από πάνω. Το αστείο είναι ότι έγώ μέθυσα και βγαίνουμε έξω και βλέπουμε να σχολάει ένας κύριος από το ξενοδοχείο. Τον ρωτάγαμε τι έφαγε τέτοια ώρα 12μιση το βράδυ. Μια σαλάτα έφαγε».

«Χάρηκα που πήγα και την είδα, αλλά στεναχωρήθηκα γιατί το σόου ήταν λίγο, έλειπε η σπίθα», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασίλης Καλλίδης στην Ιαπωνία - Ο Έλληνας σεφ και τα υπέροχα ταξίδια του ανά τον κόσμο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασίλης Καλλίδης έφαγε το καλύτερο ταρτάρ στον κόσμο! Εκεί που συχνάζουν οι Ανιέλι, οι Σουμάχερ & διάσημοι τενίστες (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασίλης Καλλίδης έγινε αστροναύτης - Απίθανη επίσκεψη στην NASA (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ