Η Anne Hathaway θυμάται: "Θεωρούνταν φυσιολογικό ένας ηθοποιός να φιλιέται με άλλους - Μου φάνηκε αηδιαστικό"

Η Οσκαρική ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη και θυμήθηκε μία "ιδιαίτερη" οντισιόν

Ένα σκηνικό που τη στιγμάτισε, θυμήθηκε η Anne Hathaway σε συνέντευξη της στο V Magazine.

Συγκεκριμένα, η βραβευμένη ηθοποιός όταν βρισκόταν ακόμη στις αρχές της καριέρας της, το 2000 είχε χρειαστεί να φιλήσει 10 διαφορετικούς άντρες σε οντισιόν.

 «Πίσω στη δεκαετία του 2000 - και αυτό μου συνέβη - θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις», είπε συγκεκριμένα.

«Μου είπαν: "Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;". Και σκέφτηκα, "Συμβαίνει κάτι με μένα;", γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό», πρόσθεσε.

«τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσει κανείς τα πάντα με το να χαρακτηριστεί "δύσκολος"», παρόλο που ήταν «τόσο νέος».

Διαβάστε ακόμη: Βραβεία μόδας στη Νέα Υόρκη CFDA: Απολαύστε στο κόκκινο χαλί τη Demi Moore με Herrera, τη Gwyneth Paltrow, την Anne Hathaway & τη Noami Watts

«Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», σχολίασε.

Φυσικά, δεν θέλησε να κατονομάσει κάποια ταινία ή άλλον ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: Αν Χάθαγουεϊ: Σάλος με βίντεο που "κράζει" θαυμάστρια - "Δεν μπορώ να βγάλω σέλφι μαζί σου, θα πρέπει να φωτογραφηθώ με όλους μετά"

«Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει», είπε. «Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ