Julia Roberts: Η φιλία των γονιών της με τον Martin Luther King – Όταν ο Νομπελίστας ειρήνης κάλυψε τα έξοδα γέννησης της ηθοποιού…(βίντεο)

Οι γονείς της Roberts αντιμετώπιζαν οικονομικές δύσκολίες...

H Julia Roberts μας αποκάλυψε κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζαμε για εκείνη. 

Μιλώντας στην Γκέιλ Κινγκ, η αγαπημένη μας ηθοποιός αναφέρθηκε στη φιλία που διατηρούσαν οι γονείς της, με την οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, όσο ζούσαν στην Ατλάντα.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι όσο οι γονείς της διηύθυναν μια θεατρική σχολή, αποφάσισαν να δεχθούν χωρίς δεύτερη σκέψη τα παιδιά του Κινγκ στην διδασκαλία των μαθημάτων τους.

«Μια μέρα η Κορέτα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και τη ρώτησε αν τα παιδιά της θα μπορούσαν να πάνε στη σχολή, καθώς δυσκολευόταν να βρει μέρος που θα αποδέχονταν τα παιδιά της» είπε η ηθοποιός, αναφερόμενη στον φυλετικό διαχωρισμό της δεκαετίας του 1960. 

Διαβάστε ακόμα: «Σ' αγαπώ, χρόνια πολλά»: H Julia Roberts αγκαλιάζει και εύχεται στον άντρα της – «Το διαβόητο love story» (φωτό & βίντεο)

«Η μητέρα μου απάντησε ‘’βεβαίως, ελάτε’’ και κάπως έτσι έγιναν φίλοι και μας βοήθησαν σε μια δύσκολη στιγμή» δήλωσε η Ρόμπερτς, εξηγώντας στη συνέχεια πως οι γονείς της αντιμετώπιζαν σημαντικές οικονομικές δυσκολίες την περίοδο εκείνη. Όταν η μητέρα της λαμπερής ηθοποιού ετοιμαζόταν να την φέρει στον κόσμο, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και η σύζυγός του προσφέρθηκαν να καλύψουν τα έξοδα του μαιευτηρίου ως αντάλλαγμα στην αποδοχή που εισέπραξαν τα παιδιά τους.

Μια πολύ συγκινητική στιγμή!

Διαβάστε ακόμα: Julia Roberts: Η πολυβραβευμένη ηθοποιός με δημιουργία της σχεδιάστριας Mary Katantzou – Το σμαραγδί φόρεμα με τα ιδιαίτερα balloon μανίκια (βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ