Δανάη Μπάρκα για την αγαπημένη της γιαγιά: «Είναι η πιο ωραία αγκαλιά σε ολόκληρο τον πλανήτη» - «Το σπίτι της είναι καταφύγιο» (φωτό)

Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας!

Μία από τις πρωταγωνίστριες τα τελευταία χρόνια είναι η Δανάη Μπάρκα και δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό!

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media, και τώρα μοιράστηκε μαζί μας μία τρυφερή στιγμή με την αγαπημένη της γιαγιάκα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Δανάη Μπάρκα επισκέφτηκε τη γιαγιά της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Στη συνέχεια, δημοσίευσε στον λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες που τη δείχνουν να είναι μαζί της, τις οποίες μάλιστα συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε στην Δανάη Μπάρκα μετά το έμφραγμα: «Είχα άγγελο μαζί μου, για αυτό και μιλάμε τώρα» (βίντεο)

Στην λεζάντα της ανάρτηση έγραψε: «Το Σάββατο,είναι η μέρα της γιαγιάς.

Της γιαγιάς μου.

Της γιαγιάς που μεγάλωσε 10 εγγόνια,της γιαγιάς που μαγείρευε για όλη την γειτονιά,της γιαγιάς που χωρίς να ξέρει κανείς μας τίποτα τα οργάνωνε όλα,της γιαγιάς που μάζευε όλο το Περιστέρι στην πλατεία και μιλούσαμε μέχρι να νυχτώσει. Της γιαγιάς που μας ζητούσε λεφτά μια ζωή επειδή μας έλεγε ψέματα ότι της τελείωσαν για να δώσει σε όλους όσοι της ζητούσαν,της γιαγιάς που όταν μπήκε ο παππούς μου στο νοσοκομείο πήγαινε και καθάριζε τα δίπλα δωμάτια για να μην κουράζονται οι καθαρίστριες και οι οικογένειες των ανθρώπων που νοσηλευοντουσαν ,της γιαγιάς που όποιος κι αν χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού μας του έλεγε τις ιστορίες της ζωής της και γελούσαν , της γιαγιάς που με παίρνει σε κάθε διάλειμμα της εκπομπής και μου λέει ότι μας ξεματιάζει όλους επειδή είμαστε όμορφοι. Της γιαγιάς που θέλει η ζωή της να γίνει ταινία για να δουν όλοι την αγάπη που είχε με τον παππού μου και πως η ευτυχια ειναι μόνο τα τραπέζια με την οικογένεια μας και όχι τα λούσα και τα χρήματα.

Ή μάλλον…κάθε μέρα είναι η μέρα της γιαγιάς .

Η γιαγιά μου,που θέλει όλοι να την λένε γιαγιά και δεν ξεχωρίζει κανέναν ,και το σπιτι της ειναι το καταφύγιο για όλα.

Η γιαγιά μου είναι η πιο ωραία αγκαλιά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η γιαγιά μου που της είπα ότι θα ανεβάσω φωτογραφία στο ισνταγκραμ και μου είπε να σας πω το εξής «εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος υγεία και να χαίρονται τις οικογενειες τους και παρακαλω τον Θεο να ειναι όλοι καλά»

Αυτά από εμάς!»

Διαβάστε ακόμα: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης γιορτάζει με μία συγκλονιστική ανάρτηση - "Θα ζήσω όσο μου είναι γραφτό χωρίς φόβους"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ