Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η προβληματική σχέση με τον πατέρα μου αφορούσε τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό – Στον τάφο, του είπα όσα δεν μπόρεσα όσο ζούσε (βίντεο)

 Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος δεν μπορούσε αποδεχθεί τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, αποκάλυψε ότι μετά τον θάνατό του, πήγε στον τάφο και του μίλησε, του είπε όλα όσα δεν πρόλαβε να του πει όσο ζούσε.

«Η σχέση η προβληματική με τον πατέρα μου ξεκίνησε όταν άρχισε να καταλαβαίνει τι συμβαίνει και δεν μπορούσε να το αποδεχτεί. Αυτό δημιουργούσε τότε μεγάλη σύγκρουση και πρόβλημα για εκείνον και για εμένα, αλλά, μεγαλώνοντας, αυτό ήταν το πρώτο που του δικαιολόγησα. Η γενιά του έζησε Κατοχή, εμφυλίους. Δεν μπορείς να μην τη δικαιολογήσεις για τα περιοριστικά πιστεύω της. Το μεγάλο πρόβλημά του ήταν αυτό», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


«Ήμουν πιτσιρίκι στο Βέλγιο, εκεί η τηλεόραση ήταν ήδη πολύ προχωρημένη, και έπαιζε ένα ντοκιμαντέρ για ομοφυλόφιλους. Και βγαίνει ένας ο οποίος ήταν, θα πήγαινε για τρανς μάλλον, και μιλούσε. Και ακούω τον πατέρα μου να λέει στη μάνα μου “α ρε Νίκη, να σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις”. Πού βρήκα τη δύναμη μετά, στα 22-23 μου -τη δεκαετία του ’90 που ήταν και δύσκολο-, να κάνω το coming out μου, δεν ξέρω», περιέγραψε ο ίδιος.

Προσπάθησα να να τα βρω με τον πατέρα μου, αλλά έπεσα στο κενό

«Με τον πατέρα μου προσπάθησα να τα βρω, αλλά έπεσε στο κενό η προσπάθεια. Πριν από 24 χρόνια που πέρασα μια περιπέτεια υγείας, συνομιλούσα με μία πολύ σπουδαία τραγουδίστρια που είχαμε πολύ καλή σχέση μια εποχή, και συζητούσαμε για τα ψυχολογικά και τις ασθένειες, και ότι ανάλογα που “σκάει” κάτι στον οργανισμό, καταλαβαίνεις τι προηγούμενα έχεις. Και κατάλαβα ότι πρέπει να τα βρω με τον πατέρα μου. Επιχείρησα να τα βρω, τα βρήκα, αλλά, δυστυχώς, τα επόμενα χρόνια έκανε κάποια πράγματα… Παρόλα αυτά, όταν “έφυγε” χάρηκα που ήμουν εκεί, πήγα όταν έμαθα ότι “φεύγει” και χάρηκα που τα έκανα όλα μετά όπως έπρεπε. Στον τάφο του, τον οποίο πήγαινα και φρόντιζα πάρα πολύ συχνά, του είπα κάποια πράγματα που όσο ζούσε δεν μπορούσα να του τα πω», αποκάλυψε κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή του.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ