Μάρα Δαρμουσλή: Η ηθοποιός απαντά στα σχόλια που έλαβε επειδή θηλάζει τον 2χρονο γιο της – «Είναι μια σχέση που αφορά τους δυο μας» (βίντεο)

«Τα ανδρικά σχόλια ήταν σεξιστικά»

Το μοντέλο και ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄’ολης της ύλης στην εκπομπή «Happy Day».

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη διαφορά ηλικίας που έχουν τα παιδιά της ανάμεσά τους, με τον μεγάλο της γιο, Άγγελο, να είναι 18 ετών, και τον μικρό, Μιχάλη, 2 ετών, αλλά και για τη «μάχη» που έδωσε με τις διατροφικές διαταραχές.

Όσα είπε η ηθοποιός και μοντέλο, Μάρα Δαρμουσλή:

«Διάβαζα τελευταία ότι μία γυναίκα θέλει γύρω στα 2 χρόνια μετά τη γέννα, για να έρθουν λίγο στα ίσια τους οι εγκεφαλικές της λειτουργίες. Έχω ηρεμήσει, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί. Ίσως οφείλεται στο ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη, και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ιλίγγους και ακροφοβίες και υψοφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ώρες ώρες ότι πνιγόμουν κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει, γιατί σαν άνθρωπος είμαι τρομερά ζεν», ανέφερε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή μιλώντας για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ πρόσθεσε ότι «Ο άντρας μου, ο Βασίλης, με βοήθησε απίστευτα με την υπομονή του».

Μιλώντας για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα παιδιά της η ίδια είπε: «Ο μεγάλος μου γιος, Άγγελος, με έχει ανάγκη μετά τα μεσάνυχτα, που είναι ακόμα ξύπνιος και θέλει να συζητήσει τους προβληματισμούς του. Εκεί είχε καλή επικοινωνία και επαφή με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε “γιατί δεν μου κάνεις και εμένα μία;”. Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη».

Σχετικά με κάποια αρνητικά σχόλια που έλαβε, επειδή εξακολουθεί να θηλάζει τον γιο της που είναι δύο ετών, η Μάρα Δαρμουσλή σημείωσε: «Είναι μια σχέση που αφορά τους δυο μας. Γιατί κάποιοι λένε ότι το κάνω επειδή το έχω εγώ ανάγκη, άκουσα και αυτό. Ξαφνικά ένιωσα ένα "μέχρι πότε θα το θηλάζεις;". Στα ανδρικά σχόλια δεν θα αναφερθώ, καταλαβαίνεις τα σεξιστικά. Αλλά, όσον αφορά γυναικεία σχόλια, χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έλαβα ούτε ένα αρνητικό. Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν ή δεν μπορούν να θηλάσουν, δικαίωμά τους, επιλογή τους, σεβαστή. Αλλά όπως σεβόμαστε αυτές που δεν θηλάζουν, ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό».


Διαβάστε ακόμα: Η Μάρα Δαρμουσλή σε αποκαλυπτικό mood: «Το 1ο μου παιδί μου είπε "δεν περίμενες λίγο να σου κάνω εγγονάκι;"»

Αναφερόμενη, τέλος, στη «μάχη» της με τις διατροφικές διαταραχές, για την οποία έχει μιλήσει δημόσια, η Μάρα Δαρμουσλή τόνισε: «Δεν είναι κάτι που το βλέπεις από μακριά. Καταλαβαίνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, καταλαβαίνεις ότι είναι ένας τρόπος με τον οποίο λειτουργούσες. Παλιά με καταλάμβανε, πλέον το καταλαβαίνω. Και πλέον συμπορεύομαι με μία ωραία ισορροπία και μία ωραία ησυχία».

Να θυμίσουμε ότι από το 2005 μέχρι το 2008 ήταν παντρεμένη με τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη και απέκτησαν έναν γιο, τον Άγγελο (γενν. 2006).

Το 2020, παντρεύτηκε τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη και απέκτησαν έναν γιο, τον Μιχάλη (γενν. 2022).

Διαβάστε ακόμα: Μάρα Δαρμουσλή: Θηλάζει με... κατακόρυφο και εξομολογείται – «Ακόμα δεν έχει επανέλθει το σώμα μου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ