Νίκος Αλιάγας: Ο Έλληνας superstar της Γαλλίας ήταν οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας - Οι γυναίκες που τον "συνόδευσαν"

Έχει χαράξει μοναδική πορεία στο εξωτερικό

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε χθες Τρίτη (16.04.2024) στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο διάσημος φωτογράφος είχε μοιραστεί πριν μερικά 24ωρα στο προσωπικό του instagram ένα μοναδικό στιγμιότυπο από την πρόβα.

Βλέπουμε, λοιπόν, ένα ασπρόμαυρο κλικ με τις ιέρειες, ντυμένες με τις στολές της Μαίρης Κατράντζου και γυρισμένη την πλάτη τους στον φακό.

Διαβάστε ακόμη: Η άποψή μου για τον «λιθοβολισμό της Mary Katrantzou» & οι «διαμαρτυρίες» -«Εσάς κα Νικολοπούλου σας άρεσαν;» - «Πάμε για cancel του Ελληνικού Πολιτισμού;»

Οι ιέρειες εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της χορογραφίας τους, να σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά και κρατούν η μία την άλλη.

Το μοναδικό στιγμιότυπο του Νίκου Αλιάγα

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελική πρόβα πραγματοποιήθηκε παραμονές της Τελετής (15.04.2024) ενώ όλο το τελετουργικό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην αρχαία Ολυμπία, λίγο πριν η Φλόγα ξεκινήσει το ταξίδι για… τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Κεφαλογιάννη & Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ολυμπία - Με τον Νίκο Αλιάγα στο πλάι της η υπουργός Τουρισμού (φωτό)

«O ήχος της ιερής σιωπής. Πριν ανάψει η ολυμπιακή φλόγα», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Νίκος Αλιάγας εμφανίσθηκε γοητευτικός όπως πάντα με θαλασσί κουστούμι και λευκά sneakers.

Μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκε και με την Αμελί Ουντεά Καστερά, την Υπουργό Αθλητισμού και Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Γαλλίας, τη Μαρία Πολύζου, τη Βούλα Πατουλίδου...

instagram @maria.polyzou

Ο 54χρονος είναι ένας από τους πιο διάσημους παρουσιαστές στη Γαλλία και φυσικά διακρίνεται για το πάθος που έχει με τη φωτογραφία.

Διαβάστε περισσότερα για τον ταλαντούχο Νίκο Αλιάγα εδώ: Γάλλος από το Μεσολόγγι και τζέντλεμαν! Ο σούπερ σταρ της τηλεόρασης, Νίκος Αλιάγας στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη (Φωτό)

Νίκος Αλιάγας: Τα Θεοφάνεια με φωτό από την πατρίδα του το Μεσολόγγι - Παρουσιάζει την ελληνική γιορτή για τους διεθνείς φίλους του

O Νίκος Αλιάγας-Φρανκ Σινάτρα για ένα βράδυ: Δείτε τον να τραγουδάει το New York New York μαζί με τους μαθητές του Star Academy που παρουσιάζει (βίντεο)

Νίκος Αλιάγας: Γιορτάζει τα 54α γενέθλια του με μία συναισθηματική ανάρτηση - Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ