Βίντεο που σοκάρει: Άγνωστος μαχαιρώνει μανιωδώς ιερέα στο Sydney – Ούτε τρεις μέρες δεν πέρασαν από το μακελειό στο εμπορικό κέντρο…

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δύο επιθέσεις συνδέονται.

Ούτε τρεις μέρες μετά από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ με έξι νεκρούς, ένας άνδρας πάλι με μαχαίρι επιτέθηκε σε ιερέα. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Ουέικλι, στα δυτικά του Σίδνεϊ το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα). Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ο δράστης πλησιάζει αργά τον ιερά όσο αυτός μετέδιδε live την λειτουργία και ξαφνικά αρχίζει να τον μαχαιρώνει πολλές φορές, προτού οι μάρτυρες τον αφοπλίσουν. 

Τραυματίστηκαν ακόμη τέσσερα άτομα, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους.

Διαβάστε ακόμα: Sydney: Αυτός είναι ο 40χρονος μακελάρης του εμπορικού κέντρου - Έπασχε από ψυχική νόσο (φωτό & βίντεο)

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο επίσκοπος Εμμανουήλ υπέστη «τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του».

Σε ανακοίνωση των αρχών αναφέρεται: «Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στο Ουέικλι, μετά από αναφορές για μαχαίρωμα. Αξιωματικοί που υπάγονται στη διοικητική περιοχή της Αστυνομίας της πόλης Fairfield παρέστησαν σε τοποθεσία στην οδό Γουέλκαμ, μετά από αναφορές για μαχαιρώματα σε διάφορα άτομα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα και βοηθά την αστυνομία στις έρευνες».

Σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δύο επιθέσεις συνδέονται.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε σοκαριστικό βίντεο: Άγρια επίθεση σε 68χρονη ομογενή έξω από εκκλησία στη Ν.Υ.: 16χρονος χτυπά ρίχνει κάτω και ληστεύει τη γυναίκα, τραυματίστηκε σοβαρά (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ